Umidostate piscine

Umidostate piscine preturi. Umidostate piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Umidostate piscine. Puteti comanda orice produs din Umidostate piscine si on-line

Umidostatele pentru piscine au un rol foarte important. Acestea detecteaza umiditatea ambianta prin folosirea unui senzor. In functie de nivelul de umiditate masurat se foloseste setul de dezumidificare sau setul de umidificare. Intotdeauna valoarea de umiditate masurata este comparata cu valoarea setata.

Se afişează 1 - 2 din cele 2 produse conform filtrării

Umidostate piscine

.

Ordonează după:

UMIDOSTAT ELECTRONIC PENTRU PISCINE - FANTINI D40

Umidostatul electronic pentru piscine are rolul de a masura umiditatea din ambient prin intermediul unui senzor. Valoarea masuara a umiditatii o compara apoi cu valoarea setata si in functie de aceasta pune releul pe setul de dezumidificare sau pe setul de umidificare.

  • Grad de protectie: IP 20
  • Tensiune de alimentare: 220
Preţ: 451,9 lei(TVA inclus)

UMIDOSTATE L23EM1A

  • Grad de protectie: IP 40
Preţ: 396,87 lei(TVA inclus)

Cu ajutorul unor umidostate de piscine se poate controla mai bine nivelul de umiditate al acestora. Se pot obtine valori intre 30% si 90% de umiditate relativa. Umidostatele nu se instaleaza niciodata in medii umede. In caz contrar valorile furnizate vor fi eronate, iar acestea pot intampina, de asemenea, probleme in functionare.

 

Indicarea nivelului de umiditate se realizeaza cu Led-uri. Atunci cand Led-ul “On” este pornit inseamna ca nivelul de umiditate este mai ridicat decat cel setat. Umidostatele de piscine sunt fabricate din materiale rezistente, cu functii de autochock. Au greutate redusa si se instaleaza cu usurinta si rapiditate.

 

Functii si caracteristici:

 

*Umidostatele de piscine contin un microcomutator SPDT

*Greutate si dimensiuni reduse.

*Consum redus de energie: 2 VA

*Functioneaza la o tensiune de alimentare de 230 V.

*Se monteaza cu usurinta si intr-un interval de timp foarte redus. Deoarece au dimensiuni foarte mici, umidostatele nu ocupa mult spatiu la instalare si nici in depozitare.

*Temperatura de depozitare trebuie sa fie cuprinsa intre zero si 50 de grade Celsius.

*Usor de folosit de catre persoanele de orice varsta.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine