Truse de analiza pentru piscine

Truse de analiza pentru piscine preturi. Truse de analiza pentru piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Truse de analiza pentru piscine. Puteti comanda orice produs din Truse de analiza pentru piscine si on-line

Trusele de analiza pentru piscine sunt mai mult sau mai putin sofisticate. Exista in diverse variante, de la foarte simple la foarte complexe.

Se afişează 1 - 1 din cele 1 produse conform filtrării

Truse de analiza pentru piscine AQUALUX

.

TRUSA ELEMENTARA DE ANALIZA

Aceasta consta din doua mini-eprubete si doua fiole de reactiv. 5 picaturi de reactiv A, apoi 5 picaturi de reactiv B, coloreaza in mod diferit apa piscinei pusa in eprubete. Se face o comparatie cu 2 palete de culori-etalon si se stabileste astfel pH-ul si cantitatea necesara de dezinfectant. Este vorba de un procent global care tine cont de produsele combinate, asa ca este aproximativ! Pentru clor sau brom, reactivul "curent" este ortotolidina. Rezultatul trebuie citit in primele 10 sec. pentru a obtine o concentratie corecta de clor. Sfaturi: Se va preleva apa de la -30 cm. Se va citi pe fond alb imediat. Se clateste dupa fiecare utilizare. Se inlocuiesc reactivii dupa fiecare folosire.

TRUSA DE ANALIZA PENTRU PISCINA SEMIPROFESIONISTA

Mai sofisticata, aceasta permite precizarea concentratiei de dezinfectant activ. Astfel, pentru clor, datorita pastilelor D. P. D. , se afla concentratia de clor activ apoi cea de clor total; apoi se evalueaza cloraminele prin scadere (clorul combinat cu materii organice). De notat ca va fi activa doar o parte din cantitatea totala de clor liber (clor activ) in functie de aciditatea apei: puteti gasi procentele intr-un tabel.

TRUSA DE ANALIZA PENTRU PISCINA PROFESIONISTA. TH-TAC

Aceasta permite calcularea valorilor TH si TAC, care reprezinta valoarea exacta a sarilor minerale dizolvate, si anume calcarul. Se poate efectua si o analiza a stabilizantului, si anume acidul izocianuric. Se poate de exemplu rafina analiza clorului activ in functie de pH-ul apei pe de o parte si de concentratia de stabilizant pe de alta parte (acid izocianuric). Exista tabele care asigura valori precise in acest sens, dar care consideram ca depasesc cadrul acestui document, dedicat doar prezentarii unor informatii de "acomodare".

ANALIZATOARE ELECTRONICE

Aceste analizatoare se comercializeaza si sunt complet automate! Afisajul este in general digital si apa este analizata cu ajutorul a 2 electrozi plasati intr-un vas special, care asigura un potential oxidoreductor. Exista un serviciu minitel care permite consultarea la distanta de catre un proprietar care nu se afla in apropierea piscinei.

ANALIZATOR REGULATOR ELECTRONIC

Acest dispozitiv poate ordona o reglare automata a dozajului emitand comenzi pentru distribuitoarele de dezinfectant (dotate cu vane electronice) sau generatoarelor automate de clor (electrolizoare, de exemplu): intr-un fel acestea sunt optiunile superioare.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine