Conducte si fitinguri din PVC piscine

Conducte si fitinguri din PVC piscine preturi. Conducte si fitinguri din PVC piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Conducte si fitinguri din PVC piscine. Puteti comanda orice produs din Conducte si fitinguri din PVC piscine si on-line

Teava piscina /tevi piscine si fitinguri piscine pentru instalatii 


Orice piscina, fie ca este vorba de o piscina familiala,  rezidentiala sau piscina publica necesita realizarea unei instalatii care sa permita tratarea si recircularea apei din bazinul piscinei.

Tevile pentru instalatia piscinei se realizeaza din materiale care nu sunt afectate de substantele folosite la tratarea apei piscinei.


Astfel de substante folosite la tratarea apei piscinei care ar putea ataca materialele feroase (cum se executau in trecut tevi piscina) ar fi de exemplu :sarea(electroliza cu sare), clorul, etc.

Specialistii CALOR recomanda ca sa se foloseasca pentru instalatiile hidraulice ale piscinelor materialele urmatoare: rasini ABS si/sau PVC, polietilena inalta densitate PEID/PEHD atat prin prisma rezistentei la substantele de tratare apa piscina cat si datorita grosimii reduse ale peretilor acestor tevi piscine sau fitinguri piscine in raport cu diametrul tevilor piscinei / fitingurilor piscinei.

Teava piscina Aqualux este o teava piscina din PVC flexibil avand ca dimensiuni variantele de diametre 50 mm si 63 mm si se utilizeaza pentru traseele de tevi piscine ingropate.

Presiunea maxima de utilizare a acestor tevi piscine / fitinguri piscine este maxim 5 bar.
 Tevile pentru piscine comercializate de societatea noastra au raze de curbura reduse si prezinta in acealsi timp o buna flexibilitate, atribute care permit utilizarea acestui tip de teava piscina la montaj deoarece se reduce timpul necesar manoperei montarii tevilor piscinei si in plus se va diminua si numarul de coturi (fitinguri piscine) de 45° sau 90°. (in plus mai trebuie specificat ca orice fiting piscina coturi prezinta pierderi locale de sarcina si deci astfel cu cat vom avea mai multe fitinguri piscine cu atat pierderea de presiune in instalatia hidraulica a piscinei va fi mai mare.
Lipirea acestor fitinguri piscine de conductele piscinei se realizeaza numai cu un adeziv special care se livreaza in general in bidoane de 250 grame sau 500 de grame, fiind aplicabil si tevilor din PVC flexibil. Conectarea tevilor piscinei cu fitingurile piscinei se mai poate efectua si cu racorduri prin compresie.
Aceste tevi piscine si fitinguri piscine nu se vor utiliza pentru trasee aparente ale instalatiei piscinei.

Tevile pentru piscine din PVC rigid comercializate de firma noastra asigura intreaga gama de diametre necesare pentru recircularea debitelor de apa pentru instalatiile de filtrare/tratare apa piscina astfel : 40 mm / 50 mm /63 mm / 75 mm / 90 mm/ 110 mm /125 mm /140 mm /160 mm/ 180 mm /200 mm /225 mm / 250 mm / 280 mm / 315 mm  .
In vederea realizarii instalatiei hidraulice a piscinei va putem oferi urmatoarele fitinguri piscine si armaturi piscine din PVC:
- coturi egale/reduse la 45° sau 90°;
- coturi mixte lipire cu filet interior FI sau filet exterior FE
- curbe la 45° sau 90°;
- Teuri egale sau reduse;
- Mansoane, vizoare pentru urmarirea circulatiei apei piscinei prin tevile piscinei, debitmetre,pisese de bransare,etc. ;
- Racorduri tip cruce, reductii, racorduri, flanse, adapoate flanse, niple;
- Vane cu doua cai (sferice, fluture) sau trei cai pe care pptional se pot monta servomotoare electrice si/sau pneumatice in vederea automatizarii instalatiei piscinei;

Firma CALOR asigura la preturi de importator solutii pentru: tevi piscine preturi, teava piscina pret
, fitinguri piscine preturi, fitinguri piscina pret .

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine