Testere pentru apa - piscine

Testere pentru apa - piscine preturi. Testere pentru apa - piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Testere pentru apa - piscine. Puteti comanda orice produs din Testere pentru apa - piscine si on-line

Apa din piscina trebuie cel putin o data pe saptamana testata cu ajutorul unor testere pentru apa piscine semi-automate sau manuale (denumite si truse de analiza apa piscine, trusa de analiza apa piscina) pentru o intretinere piscine adecvata.

Se afişează 1 - 1 din cele 1 produse conform filtrării

Testere pentru apa - piscine AQUALUX

.

CREAREA ECHILIBRULUI APEI in vederea asigurarii unor conditii neprielnice dezvoltarii algelor, bacteriilor, etc in apa din piscina

Inseamna simplu testarea "aciditatii apei piscinei". Cu trusa de analiza (truse de analiza denumite si testere pentru apa piscine) , se testeaza pH-ul apei: coeficientul care defineste aciditatea in functie de ionii H+ prezenti, care variaza intre 1 si 14;

La un pH de 7, apa este neutra. Nu se incearca modificarea daca apa se situeaza intre valorile 7, 2 si 7, 6. Pentru valori de peste 7, 6 apa trebuie usor acidificata, si eventual pentru 8 se va efectua o "decarbonatare" la inceput.

Apele numite "alcaline" contin calcar care impiedica actiunea oxidantilor, tind sa depuna calcarul pe pereti sau pe aparatura (formare de tartru), si pot crea senzatii de intepatura a ochilor.

Pentru valorile de sub 7, 2 trebuie sa se reduca aciditatea crescand pH-ul cu ajutorul substantelor alcalinizante (carbonati). O apa foarte acida este favorabila actiunii principalilor oxidanti, dar poate coroda anumite invelisuri sau metale.

Trebuie tinut cont de rolul oxidantilor: clor, brom, oxigen activ, care in mod normal au tendinta de a creste PH-ul apei din piscine.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine