Termometre flotante piscine

Termometre flotante piscine preturi. Termometre flotante piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Termometre flotante piscine. Puteti comanda orice produs din Termometre flotante piscine si on-line

O piscina in curtea din spatele casei poate fi o buna modalitate de a petrece timpul liber. Pentru o relaxare completa este necesar sa se acorde o atentie deosebita temperaturii acesteia. Nici apa calda si nici cea rece nu reprezinta un confort pentru utilizatori. Acestia trebuie sa inoate la o temperatura optima,iar pentru a observa cat de aproape sau departe este temperatura apei de cea optima sunt necesare termometrele flotante de piscine.

Se afişează 1 - 1 din cele 1 produse conform filtrării

Termometre flotante piscine AQUALUX

.

TERMOMETRU FLOTANT

Preţ: 23,84 lei(TVA inclus)

Aceste termometre flotante de piscine sunt usor de montat si de citit. Ele sunt si foarte precise. Ele citesc temperatura de sub suprafata apei, deoarece temperatura de la suprafata este mai calda, in general. Aceste termometre flotante sunt realizate din materiale de calitate si rezistente care le asigura o buna protectie la lumina solara si la produse chimice.

 

Durata de viata a acestor termometre este una indelungata. Sunt rezistente la umiditate si la temperaturi ridicate. Dimensiunile acestor termometre flotante sunt reduse, astfel incat ele nu incarca in mod inestetic piscinele. Stilul acestora este unul simplu si elegant. Nu necesita intretinere speciala. Folosirea unor termometre flotante este indicata mai ales in cazurile in care piscinele sunt folosite de catre copii.

 

 

Caracteristici:

 

*Sunt instrumente necesare in utilizarea unor piscine.

*Se potrivesc pentru orice tip de piscine, fie private, fie publice.

*Au un aspect atractiv.

*Sunt precise.

*Accesorii de piscine moderne.

*Dimensiunile, culoarea si aspectul acestor termometre flotante sunt compatibile cu orice tip de piscine.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine