Stuturi de introducere pt piscine

Stuturi de introducere pt piscine preturi. Stuturi de introducere pt piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Stuturi de introducere pt piscine. Puteti comanda orice produs din Stuturi de introducere pt piscine si on-line

 Circulatia apei in piscina supraterana sau in piscina subterana

Circulatia buna a apei in bazin trebuie pastrata si supravegheata, deoarece aceasta participa la tratarea fizica a apei evitand zonele statatoare care favorizeaza dezvoltarea algelor si permit miscibilitatea perfecta a produselor dezinfectante.

Apa este introdusa in piscina prin intermediul unor stuturi de introducere (denumite si guri de refulare de unii specialisti) si mai apoi este preluata din bazin prin intermediul unor skimmere pentru a fi filtrata prin filtrul piscinei. Toata aceasta circulatie a apei din piscine se realizeaza prin intermediul unor pompe piscine.

Se afişează 1 - 3 din cele 3 produse conform filtrării

Stuturi de introducere pt piscine

.

Ordonează după:

 Duzele acestor stuturi de introducere (guri refulare)  trebuie sa fie orientate spre suprafata planului apei pentru a favoriza curatarea de suprafata dar acestea trebuie se miste si in toate unghiurile pentru a facilita circulatia apei piscinei atat in zonele rotunde concave cat si in zonele convexe de la scari. Dispozitivul de inot impotriva curentului poate ajuta adesea la circulatia apei daca a fost amplasat in sensul de refulare a duzelor, in fata skimmerelor. Anumiti specialisti recomanda orientarea duzelor spre stanga pentru a favoriza rotatia masei de apa in sensul acelor de ceasornic (pentru emisfera nordica!).

Instalarea guriilor de refulare (stuturi de introducere ) trebuie corect fixata la constructie la o inaltime adecvata in peretii bazinului / piscinei, pentru protejarea impotriva unei eventuale carente la refularea apei.

Recomandam ca un inginer specialist in instalatii piscine sa dimensioneze functie de volumul piscinei si de forma geometrica a acesteia, daca o piscina are nevoie de un singur stut introducere / o singura gura de refulare sau mai multe stuturi de introducere piscine, sau guri de refulare piscine.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine