Skimmere piscine

Skimmere piscine preturi. Skimmere piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Skimmere piscine. Puteti comanda orice produs din Skimmere piscine si on-line

 

In cadrul echipamentelor aferente bazinului de piscina includem piese pentru circulatia apei reprezentate de piese tubulare care faciliteaza recircularea/reciclarea apei in bazin sau reintroducerea acesteia.

 

Skimmer Skimmere piscine / skimmere – colector mizerie de suprafata – situat la partea superioara a bazinului; paleta flotanta necesara permite colectarea mizeriei de la suprafata apei. Acest skimmer conditioneaza nivelul apei care trebuie sa fie deasupra 1/3 inferior. Cosul acestuia retine cele mai mari impuritati. In majoritatea timpului aici se vor depozita produusele dezinfectante solide.

 

Priza de aspiratie a skimmerului pentru sistemele de curatare – poate fi fixate la mijlocul lungimii bazinului, la mai putin de 30 de cm sub nivelul apei, pentru a permite racordarea manuala.

 

Duza robot – aceasta duza este folosita pentru racordarea unui robot cu impulsuri de apa. Racordarea se realizeaza cu priza de aspiratie a skimmerului.

Se afişează 1 - 2 din cele 2 produse conform filtrării

Skimmere piscine AQUALUX

.

Ordonează după:

SKIMMERE pentru PISCINE cu DESCHIDERE LARGA pentru BETON

  • Deschidere: 400 mm
  • Racorduri: 50 mm
Preţ: 382,93 lei(TVA inclus)

SKIMMERE pentru PISCINE cu DESCHIDERE LARGA pentru LINER

  • Deschidere: 400 mm
  • Racorduri: 50 mm
Preţ: 438,43 lei(TVA inclus)

Prefiltrarei apei din piscine se realizeaza in prima etapa prin skimmere / skimmer ( fie ca este vorba de piscine supraterane / piscina supraterana , fie ca este vorba de piscine ingropate cu beton sau metal cu liner, etc.).

Prefiltrarea este importanta, aceasta realizeaza o prima filtrare grosiera si protejeaza filtrul piscinei si prefiltrul de pompe piscine de o murdarire prea rapida. Prefiltrarea este reprezentata de un cos al skiimerului / skimmer cat si de cosul prefiltrului pompei de piscina.

LA NIVELUL SKIMMERULUI: cosul skimmerului este amplasat in spatiul sub forma de palnie format de corpul cilindric al colectorului. Cosul skimmerul este special pentru fiecare marca (din pacate), deci trebuie sa fiti atenti pentru a nu-l sparge agitandu-l sau mutandu-l: modificarile de gabarit sunt frecvente si procurarea uneori dificila. Este foarte bine sa cumparati un cos de rezerva! Pentru a functiona corect, nivelul planului apei trebuie sa depaseasca pragul inferior al deschiderii pavilionului, in caz contrar aerul va intra odata cu aspiratia apei si va afecta pompa piscinei; in acelasi timp, un nivel foarte ridicat al apei din pavilion va impiedica functionarea colectorului, atat de importanta.

In aceasta pagina noi am incercat sa tratam problematicile: skimmere piscine preturi, skimmer piscina pret (in limbajul "vulgar" folosindu-se si termenii incorecti skimer sau skimere ).

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine