Sisteme de electroliza cu sare

Sisteme de electroliza cu sare preturi. Sisteme de electroliza cu sare - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Sisteme de electroliza cu sare. Puteti comanda orice produs din Sisteme de electroliza cu sare si on-line

SISTEME DE ELECTROLIZA CU SARE / ELECTROLIZORI DE SARE

Aceste tipuri de sisteme electroliza cu sare se mai numesc si generatoare de clor prin electroliza sarii sau electrolizori de sare.

Formula sarii este: NaCl, adica o inbinare de Sodiu (Na) si Clor (Cl). Sarea se dizolva in apa piscinei si se presupune ca un curent electric slab poate descompune molecula in cele doua componente. Electrolizori deschisi: un manson inchide electrozii; acesta este pozitionat in circuit si este treversat de apa din bazin, dupa filtru.Un dispozitiv regleza tensiunea electrozilor care permit descompunerea moleculei: Na de o parte, Cl de alta.Clorul se combina cu apa pentru a forma acidul hipocloros, forma oxidanta a clorului traditional.Dupa aceea are loc un proces de clorurare obisnuita.

Sarea este introdusa in bazin: 4-5kg/m3, o data la inceputul sezonului si asta este tot.Aceasta se regenereaza in mod automat in urma descompunerii cloraminelor formate in mod tranzitoriu.

Atentie: spalarea unui filtru piscina consuma apa, si deci si sarea continuta in apa evacuata o data cu spalarea inversa a filtrului de piscina!

Deci in consecinta, va fi necesar ca sa se suplimnteze cantitatea de sare si apa pierdute din piscina odata cu spalarea inversa a filtrului de piscina.

Se afişează 1 - 1 din cele 1 produse conform filtrării

Sisteme de electroliza cu sare CCEI BLEU ELECTRIQUE

.

ELECTROLIZOARE SARE CU REGLAJ PH - LIMPIDO LTE DUO

  • Tensiune de alimentare: 220 V
Preţ: 5.555,69 lei(TVA inclus)

Unii electrolizori sunt mai compacti decat altii : tratarea apei din piscina se face pe acelasi principiu (idem), dar in acest caz sarea este depozitata intr-un rezervor independent, echipat cu electrozi care separa clorul, acesta este alimentat in ramificatie prin apa din piscina.

Instalarea se efectueaza rapid si este foarte practica, dar atentie, capacitatea scazuta a rezervorului necesita reincarcarea periodica cu sare!

Evitati coroziunea elementelor metalice ale bazinului !!!!!

Specialistii CALOR recomanda ca in cazul in care instalatiile unei piscine sunt efectuate din tevi de otel, sau alte materiale feroase (noi recomdam sa se utilizeze doar tevi de PVC la constructie oricarei piscine noi) sa nu se utilizeze un tratament al apei din piscina care are la baza electroliza sarii.

Nota:dupa o perioada de testare, aceste aparate au atins o mare fiabilitate si pot fi cuplate si cu producerea acizilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine