Sifoane de fund pentru piscine

Sifoane de fund pentru piscine preturi. Sifoane de fund pentru piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Sifoane de fund pentru piscine. Puteti comanda orice produs din Sifoane de fund pentru piscine si on-line

Aceste tipuri de sifoane de fund pentru piscine mai sunt denumite de unii si sifoane de pardoseala piscine.

Un sifon de pardoseala /  sifon de fund - are rolul de a sorta parazitii care se gasesc pe fundul bazinului si este acoperit cu o grila.

Acesta permite aspiratia pe fudul bazinului, ceea ce reprezinta o sarcina secundara comparativ cu aspiratia de la suprafata.

Recomandam ca un specialist sa determine printr-un proiect tehnic functie de volumul piscinei, suprafata unei piscine, forma / formele piscinei ,  tipul piscinei (acoperita, descoperita ), etc. sa aleaga numarul potrivit de stuturi/guri cu care va trebui echipata piscina cu sifoane de fund / sifoane de pardoseala.

In cazul piscinelor prefabricate, numarul de skimmere, guri de refulare, sifoane de fund este dimensionat de producator.

Se afişează 1 - 2 din cele 2 produse conform filtrării

Sifoane de fund pentru piscine AQUALUX

.

Ordonează după:

SIFOANE DE FUND pentru PISCINE din BETON

  • Racord inferior: 1 1/2 "
Preţ: 116,75 lei(TVA inclus)

SIFOANE DE FUND pentru PISCINE cu LINER

  • Racord inferior: 1 1/2 "
Preţ: 174,82 lei(TVA inclus)

Circulatia apei din piscine se realizeaza astfel: apa este piscinei este aspirata de pompa piscina prin intermediul skimmerelor si sifoanelor de fund pentru a ajunge in pompa si in filtru piscina si mai apoi ajunge in gurile de refulare , care ajuta la  readucerea apei in bazin. Se recomanda ca aceste sifoane de fund / sifoane de pardoseala piscine sa fie amplasate in zonele cu cote minime astfel incat la evacuarea apei din bazin (cand se va dori golirea apei din piscine) aceste sifoane sa preia cat mai mult din apa din piscina.

Noi oferim asistenta in domeniile de mai jos: sifoane de fund piscine, sifoane de pardoseala piscine, sifon de pardoseala, sifon de fund

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine