Schimbatoare de caldura piscine private

Schimbatoare de caldura piscine private preturi. Schimbatoare de caldura piscine private - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Schimbatoare de caldura piscine private. Puteti comanda orice produs din Schimbatoare de caldura piscine private si on-line

SCHIMBATOARE DE CALDURA CU SERPENTINE PENTRU INCALZIRE APA PISCINA

Instalarea nu este foarte complexa. Aceste tipuri de schimbatoare de caldura piscine sunt mai ieftine, dar cu un randament mai mic decat alte sisteme de incalzire apa piscine. Consumul de energie electrica este mai mare. Sunt construite pe principiul, cu circuit primar in serpentine si circuit secundar sub forma unui vas cu doua intrari.

Se afişează 1 - 1 din cele 1 produse conform filtrării

Schimbatoare de caldura piscine private BEHNCKE GmbH

.

SCHIMBATOARE DE CALDURA PENTRU PISCINE PRIVATE QWT 100

  • Putere termica (90°C): 40 kW ~ 140 kW
  • Presiune maxima agent primar: 10 bar
  • Presiune maxima agent secundar (apa piscina): 3 bar
  • Debit agent termic primar: 2 m³/h ~ 6 m³/h
  • Debit apa piscina: 10 m³/h ~ 20 m³/h
Preţ: de la 2.134,29 lei(TVA inclus)

DISPOZITIVE ELECTRICE DE INCALZIRE

 Incalzittoarele electrice de piscina  in sine nu sunt foarte costisitoare, instalarea lor este simpla, insa costurile legate de consum sunt ceva mai ridicate. Beneficiaza de manevre de operare reduse: un singur termostat ce trebuie pornit. Este compus din rezistente electrice incorporate in tuburi  care se introduc in circuitul apei din piscina. Intretinerea este de asemenea simpla. Exista doar riscul formarii depunerilor de calcar pe tuburi (denumite si termoplonjoane), daca apa este calcaroasa sau mai exista si riscul al coroziunii, daca apa este acida (sau in cazul in care unul din electrizori nu este reglat in mod corespunzator-fapt ce poate fi intalnit in special la electroliza cu sare).

 

SCHIMBATOARE DE CALDURA CU PLACI

Aceste schimbatoare de caldura in placi pentru piscina trebuiesc conectate la cazanul locuintei. Instalarea este foarte complexa. Aparate le sunt relativ scumpe, dar cu un randament mai ridicat. Instalatia de incalzire a casei poate fi pe combustibil gazos, combustibil lichid sau chiar combustibil solid. Consumul este rezonabil iar manevrele de operare sunt relativ putine: termostatul si controlul centralei termice ce trebuie efectuat in mod regulat. Orice piscina trebuie prevazuta cu un circuit dublu al apei: un circuit pentru apa de alimentare piscina (pentru umplerea unei piscine) si un circuit pentru recirculare, care va trece prin schimbatorul de caldura al piscinei.

Orice schimbator de caldura piscina va avea la randul lui,doua circuite-un circuit denumit si circuit primar (apa recirculata din centrala termica a locuintei), ce vine de la cazan si apa din piscinei ce trebuie incalzita: acest circuit fiind denumit si circuit secundar.

Noi va vom oferi toata asistenta posbila in domeniile: SCHIMBATOARE DE CALDURA INCALZIRE APA PISCINA, schimbatoare de caldura piscine, schimbatoare de caldura piscina pret, schimbatoare piscine preturi, etc.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine