Roboti curatare piscine

Roboti curatare piscine preturi. Roboti curatare piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Roboti curatare piscine. Puteti comanda orice produs din Roboti curatare piscine si on-line

Robotii de curatare a peretilor piscinei / fundului piscinei sunt din ce in ce mai utilizati deoarece reprezinta o solutie relativ facila si semi-automata de curatare a depunerilor de impuritati sau de alge.

Acesti roboti curatare piscine comercializati de CALOR sunt in principal impartiti in doua mari categorii : roboti curatare piscine pe curent electric (fie ca este vorba de baterii ,fie ca este vorba de o alimentare de joasa tensiune) si roboti curatare piscine pe apa (presiunea apei pompata de pompa piscina deplaseaza robotul si asigura functionarea lui in acelasi timp).

Se afişează 1 - 8 din cele 8 produse conform filtrării

Roboti curatare piscine

.

Ordonează după:

ASPIRATOR DE CURATARE AUTONOM JOKER

  • Debit minim: 4 m³/h
Preţ: 454,1 lei(TVA inclus)

ASPIRATOR DE CURATARE AUTOMAT POWERSHARK

Preţ: 4.589,29 lei(TVA inclus)

ASPIRATOR DE CURATARE AUTONOM COBRA

  • Debit minim: 6 m³/h
Preţ: 624,39 lei(TVA inclus)

ASPIRATOR DE CURATARE AUTONOM POOLANGEL

  • Debit minim: 4 m³/h
Preţ: 510,87 lei(TVA inclus)

ASPIRATOR DE CURATARE AUTOMAT TIGERSHARK

  • Debit minim: 6 m³/h
Preţ: 5.417,75 lei(TVA inclus)

ROBOTI CURATARE PISCINE PLANET

  • Suprafata curatat: 250 m²/h
  • Putere absorbita: 144 W
Preţ: 6.092,09 lei(TVA inclus)

Un robot piscina trebuie curatat dupa fiecare de ciclu de functionare pentru a elimina din filtrul robotului de piscina particulele solide si algele colectate pe perioada pe care acest robot piscina a curatat peretii si fundul piscinei.

Totusi, problema principala si dezavantajul major al unui robot piscina este reprezentat de numeroasele piese in miscare care necesita o intretinere si un service regulat pentru a evita un defect major al robotului pentru piscina.

Astfel, beneficiarul trebuie in primul rand sa tina cont ca un robot piscina trebuie periodic monitorizat in functionare si ca este obligatoriu ca la primul semn la care se observa functionarea anormala a robotului de piscina sa se opreasca functionarea acestuia.

Beneficarul poate in primul rand sa verifice gradul de colmatare a filtrului robotului de piscina si in majoritatea cazurilor curatarea imediata a filtrului unui robot piscina rezolva problema. In cazul insa in care un robot piscina functioneaza un timp indelungat cu filtrul colmata, este probabil ca aceasta functionare anormala sa dauneze starii tehnice a robotilor piscine.

Foarte important de precizat este faptul ca functie de gradul de depuneri pe pertii / fundul piscinei si de suprafata care urmeza a fi curatata de un robot piscina beneficiarul sau personalul de intretinere a piscinei trebuie sa isi formeze o minima experienta care sa ii determine sa scoata robotul piscinei din apa inainte ca filtrul robotului piscinei care colecteaza depunerile nedorite sa fie complect colmatat.

In consecinta, trebuie sa fie foarte clar pentru orice potential client al unui robot piscina ca, desi acelasi robot piscina poate sa functioneze neintrerupt zeci de minute in curatarea unei piscine cu pereti /fund aproape curati, sau foarte putin timp daca acestia sunt foarte murdari si prezint deci depuneri importante. Specialistii nostri recomanda ca robotii pentru piscine sa fie utilizati cat mai des , in paralel insa cu modalitatile principale de curatare a elementelor delimitatoare ale apei piscinei, pentru a preveni astfel depunerile foarte importante care pe langa degradarea calitatii apei pot consuce si la deterioararea robotilor piscinei.

CALOR ofera la preturi de importator slutii si consultatnta in domeniile : robot piscina, roboti piscine, robot pricina pret, roboti piscine preturi .

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine