Proiectoare subacvatice pt piscine

Proiectoare subacvatice pt piscine preturi. Proiectoare subacvatice pt piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Proiectoare subacvatice pt piscine. Puteti comanda orice produs din Proiectoare subacvatice pt piscine si on-line

In aceasta categorie a echipamentelor aferente bazinului de piscina includem si elementele subacvatice de iuminat precum lampi cu halogen, proiectoare subacvatice fixe sau detasabile, fibre optice luminoase si ghirlande luminioase multicolore.

 

Proiectorul subacvatic - este format dintr-un tub mare de culoare alba care este fixat in perete la o adancime de 80 de cm sau fixat in spatele peretului in care este situatua aplica proiectorului. Aplica inglobeaza un bec mare de 300 W, alimentat la 12 V. Proiectorul subacvatic / proiectoare subacvatice difuzeaza o lumina albicioasa care poate fi colorata in diferite moduri cu ajutorul unor “cahce-uri” lipite: rosii, albastre sau verzi. Aceste proiectoare subacvatice se instaleaza la constructie si au o durata de viata de 1000 de ore.

 

Proiectoare subacvaticeLampa cu halogen – este de tip subacvatic de dimensiuni mici care lumineaza destul de puternic. Are dimensiunea unei duze de refulare si sunt infiletate intr-o manseta de etansare din perete. Datorita becului cu halogen, acestea pot difuza intre 75 si 100 W, fiind alimentate la 12 V. Lumina lampilor cu halogen este asemanatoare proiectoarelor traditionale insa mai punctuala. Instalarea acestora se poate realiza si post constructie, prin eliminarea unei duze de refulare.

Majoritatea acestor proiectoare subacvatice folosesc o lampa cu halogen.

Proiector subacvatic detasabil – este o lampa cu halogen extra-plata care este introdusa in apa de-a lungul peretilor, legata la transformator din dulapul de distributie printr-un cablu care este mascat in rostul dalelor. Cu ajutorul cache-urilor colorate bazinul poate capata orice culoare doreste utilizatorul piscinei.

 

Fibra optica luminoasa – ofera un aspect estetic exceptional datorita umplerii planseului bazinului cu puncte luminoase de diferite culori sau cu tonuri schimbatoare.

 

Ghirlandele luminoase multicolore – sunt canalicule fine din PVC flexibil si transparent. Acestea sunt concepute multicolor si subliniaza conturul baziinului cu ajutorul luminii.

Se afişează 1 - 7 din cele 7 produse conform filtrării

Proiectoare subacvatice pt piscine

.

Ordonează după:

MINIPROIECTOARE LED RGB - Cilia WRX15

  • Diametru: 118 mm
  • Grad de protectie: IP 68
Preţ: 689,68 lei(TVA inclus)

PROIECTOARE LED ALB - Gaia WGM40

  • Diametru: 225 mm
  • Grad de protectie: IP 68
Preţ: 490,43 lei(TVA inclus)

LAMPI LED ALB - Eolia WEM40

  • Diametru: 175 mm
  • Grad de protectie: IP 68
Preţ: 498,1 lei(TVA inclus)

LAMPI LED RGB - Eolia WEX30

  • Diametru: 175 mm
  • Grad de protectie: IP 68
Preţ: 727,98 lei(TVA inclus)

PROIECTOARE LED RGB - Gaia WGX30

  • Diametru: 225 mm
  • Grad de protectie: IP 68
Preţ: 766,3 lei(TVA inclus)

Aceste tipuri de proiectoare subacvatice mai sunt denumite de unii specialisti si faruri piscine.

Site-ul nostru ofera solutii pentru: proiectoare subacvatice, faruri piscine, proiector subacvatic, proiectoare piscine preturi

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine