Prelate piscine

Prelate piscine preturi. Prelate piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Prelate piscine. Puteti comanda orice produs din Prelate piscine si on-line

Aceste prelate pentru piscine pot fi utilizate in sezonul estival (prelate de vara) si/sau pe parcursul iernii in mod special pentru protectia stratului de liner/mozaic/beton.

Aceste prelate au vara rolul de a pastra apa calda, de a nu permite evaporarea apei din piscina si in plus se evita astfel acumulariea de impuritati (praf, resturi vegetale, etc.) din atmosfera in perioadelede timp in care prelata de piscina este trasa .

Se afişează 1 - 2 din cele 2 produse conform filtrării

Prelate piscine AQUALUX

.

Ordonează după:

PRELATE PISCINE DE VARA AQUALUX

Prelate pentru acoperirea piscinelor pe perioada verii utilizate pentru protectia impotriva impuritatilor si radiatiilor ultraviolete.

  • Latime prelata: 5 m
  • Grosime prelata: 300 microni ~ 400 microni
Preţ: de la 27,7 lei(TVA inclus)

DERULATOR PRELATE SOLARE PENTRU PISCINE

Preţ: 2.027,81 lei(TVA inclus)

PRELATE IZOTERMICE RULABILE

Aceste prelate izotermice rulabile se mai numesc si prelate flotante deoarece plutesc daca sunt puse pe apa. Este foarte importanta posibilitatea de rulare a acestora, prin care se faciliteaza practic pozitionarea si strangerea lor.

 Scopul principal al acestora este reducerea evaporarii, incetinindu-se astfel procesul de racire - evaporare inseamna "rece". Pierderea calorica zilnica si mai ales nocturna a unei piscine acoperite cu prelata se reduce la jumatate. Un alt scop al acestor prelate il reprezinta recuperarea unei parti mici din energia solara, care este transmisa masei de apa, cu conditia ca prelata sa fie mentinuta minim 2 sau 3 ore in cursul unei zile insorite.

Aceste prelate piscine au si rolul de a opri impuritatile sau praful cu granulatie mare; trebuie totusi sa fie rulate cu atentie, deoarece toate acestea pot fi deversate in bazin. Unii producatori includ un sac guset la una din extremitatile prelatei, in partea opusa tamburului, pentru a capta aceste impuritati. Din pacate aceasta idee extraordinara este pusa in practica destul de rar.

 Observatii: prelatele semi-opace mentin bazinul intr-o stare de semi-obscuritate, ceea ce impiedica dezvoltarea algelor. Sub prelata procesul de filtrare continua, omogenizandu-se in acelasi timp temperatura apei care in aceasta situatie tinde sa creasca in zonele de la suprafata. Aceste prelate izotermice sunt fragile: nu trebuie depozitate pe o plaja la soare. De asemenea nu trebuie pliate prea strans, deoarece exista riscul aparitiei de taieturi pe termen lung. Nu se vor tari pe sol, si se va evita pietrisul care le poate avaria. Durata probabila de functionare: intre 3 si 5 ani.

Oferim preturi de importator si consultanta in domeniile prelate piscine / prelata piscina.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine