Pompe piscine private

Pompe piscine private preturi. Pompe piscine private - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Pompe piscine private. Puteti comanda orice produs din Pompe piscine private si on-line

Pompe piscine privatePompa piscinei recircula apa din piscine prin sistemul de filtrare. Este inima sistemului hidraulic! Pompa de piscina contine un prefiltru in care este continut un cos de prefiltrare, un corp de pompa si un motor electric. Sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni si capacitati. Unele  pompe sunt create special pentru piscine supraterane altele pentru piscine subterane.
Pompele de piscine recircula constant la diferite intervale de timp volumul de apa din bazin (exemplu: volumul unei piscine paraleipipedice fiind de l x L x h), recircularea fiind necesara pentru curatarea apei din piscina.

Se afişează 1 - 2 din cele 2 produse conform filtrării

Pompe piscine private

.

Ordonează după:

POMPE PISCINA PL PLUS POWERLINE BY HAYWARD

  • Debit pompa: 8 m³/h ~ 15 m³/h
  • Putere consumata: 0.37 kW ~ 1.10 kW
  • Tensiune alimentare: 220 V
Preţ: de la 1.248,79 lei(TVA inclus)
2 ani garantie

POMPE PENTRU PISCINE PRIVATE CLREN - stoc epuizat

  • Debit pompa: 6 m³/h ~ 15 m³/h
  • Putere consumata: 0,56 kW ~ 1,12 kW
  • Tensiune alimentare: 220 V

Cum functioneaza o pompa de piscina?


Apa din bazin patrunde in prefiltru si intra in centrul turbinei, care impinge apa spre exterior prin rotire. Astfel se creeaza o supratensiune la iesirea din corpul pompei si drept urmare apare o depresiune, un vid la intrare care duce la aspirarea apei din bazin prin skimmere. Capacitatea de aspirare a pompei nu trebuie redusa sau impiedicata, acest lucru fiind foarte important.

 

Rolul pompelor de piscine

Pompa piscinei asigura circulatia apei care trebuie recirculata (unele personae folosesc si termenul de “reciclata” in loc de “recirculata”) pentru curatare (epurare). In partea din fata este “intrarea amonte” pe unde apa este aspirata iar evacuarea se realizeaza prin “iesirea aval”. Odata aspirata de pompa, apa traverseaza dispozitivul de filtrare pentru a impiedica patrunderea eventualelor impuritati de dimensiuni medii sau mari care pot deteriora pompa. Pompa este considerata independenta fata de filtru, filtrul de piscine intervenind intr-o oarecare masura ca un “obstacol” care trebuie depasit de lichid pana la intoarcerea in piscina. Aceasta depasire a obstacolului creste proportional cu finetea filtrarii apei, cu colmatarea acesteia si cu viteza de circulatie.

 

Pompa piscinei Pompe piscine private creaaza debitul filtrarii, caracteristica esentiala de functionare a piscinei, debitul orar trebuie sa fie cel putin egal cu 1/6 din volumul total al bazinului. (Exemplu: Daca avem o piscina de 600 de metri cubi atunci debitul pompei piscinei va fi de minim 100 metri cubi/ora )Debitul pompei pentru piscina este stabilit de puterea si conceperea acesteia. Trebuie sa se observe debitul teoretic sau nominal al pompei (cel masurat la iesirea din pompa) si debitul real sau util (cel obtinut odata ce pompa este instalata). O pompa de piscina instalata trebuie sa invinga franarea inerenta a circuitului datorate filtrelor, racordurilor, lungimilor conductelor. Astfel debitul real trebuie luat in considerare la recircularea apei si acesta trebuie sa aiba valoarea de 1/6 din bazin pe ora.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine