Pompe pentru piscine

Pompe pentru piscine preturi. Pompe pentru piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Pompe pentru piscine. Puteti comanda orice produs din Pompe pentru piscine si on-line

Pompa piscinei recircula apa din piscine prin sistemul de filtrare. Este inima sistemului hidraulic! Pompa de piscina contine un prefiltru in care este continut un cos de prefiltrare, un corp de pompa si un motor electric. Sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni si capacitati. Unele  pompe pentru piscine, denumite in continuare si pompe piscine, sunt create special pentru a curata si prefiltra cat mai eficient apa din piscina.

FILTRAREA LA NIVELUL ACESTEI POMPE PENTRU PISICINE: prefiltrul pompei clasice pentru piscina include de obicei in livrarea standard si in pret un cos: cosul prefiltrului pompei, numit si "filtru de par". Acesta joaca un rol similar cu skimmerul dar protejeaza in special turbina pompei piscinei, acesta nu trebuie scos. Se pot depozita aici produsele solide de dezinfectie, dar in acest caz nu trebuie ca pompa pentru piscina sa includa parti metalice care se corodeaza repede. Murdarirea excesiva a acestui cos, ca si a cosului skimmerului poate fi grava: se blocheaza aspiratia apei, presiunea din manometru scade, camera turbinei se videaza si turbina "porneste": garnitura rotativa etansa se poate deteriora dupa scurgere. La acest nivel automatizarea nu mai este posibila: la anumite intervale, prefiltrul oricarei pompe piscine trebuie vidat!

Pentru dezambiguizare trebuie specificat ca se mai folosesc termenii:  pompa piscine (desi noi nu recomandam ca o singura pompa sa fie utilizata la mai multe piscine, in realitate pot fi intalnite si astfel de cazuri), pompe piscina, etc. , iar pentru cotarile de preturi termenii cei mai cautati si utilizati pe internet sunt : pompe piscine preturi sau pompe pentru piscine pret.

Nota: Anumite deseuri periculoase de tipul "acelor" trec de aceste prefiltre si acestea blocheaza adesea paletele turbinelor (le putem simti cu varful degetelor in anumite pompe.).Exista cativa furnizori de "filete de rezerva de prefiltrare" care acopera cosurile si purifica prefiltrarea.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine