Pompe de caldura PISCINE

Pompe de caldura PISCINE preturi. Pompe de caldura PISCINE - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Pompe de caldura PISCINE. Puteti comanda orice produs din Pompe de caldura PISCINE si on-line

Aceste tipuri de pompe de caldura piscine sunt echipamente care pot realiza atat incalzirea, cat si racirea sau prepararea apei calde pentru consum menajer.

Unele modele de pompe de caldura piscine (pompa de caldura piscina apa-apa) pe de-o parte incalzeste apa din piscina si pe de alta apa rece rezultata poate fi folosita in sistemele profesionale de racire cu centrale de tratare aer sau ca agent primar pentru ventiloconvectoare.


Functie de surse, modurile de instalare si agentul primar pompele de caldura piscine se pot imparti in categoriile de mai jos:

-Pompe de caldura piscine aer-apa (cele mai simplu de instalat putand fi montate la interior sau exterior sau sistem split)
-Pompe de caldura piscine sol-apa (geotermale)-necesita autorizatii pentru puturi sau pentru conductele ingopate in pamant ;
-Pompe de caldura piscine apa-apa ;

POMPA DE CALDURA PISCINA / POMPE DE CALDURA PISCINE PRETURI

Pompa de caldura piscina poate fi unul din sistemele de incalzire pentru apa piscinei care sa asigure apa calda la o temperatura de confort.

De mentionat ca unele pompe de caldura piscine (mai ales pompa de caldura piscina aer-apa) functioneaza la randamentul optim doar de primavara pana toamna. In anotimpul rece, pentru piscinele acoperite, in cazul in care se doreste incalzirea apei piscinei, noi recomndam o solutie de incalzire cu gaze, electica sau o pompa de caldura piscina apa-apa.

Costurile de functionare ale unei pompe de caldura piscina sunt mai mici de 3 ori-4 ori fata de costurile care s-ar inregistra cu incalzirea apei piscinei cu un incalzitor electric piscina sau cu un cazan electric.

Fata de solutia de incalzire apa piscina cu ajutorul unor panouri solare, pompa de caldura piscina poate functiona pana la 24 de ore (nu depinde de perioada in care soarele straluceste pe cer)  si poate astfel sa mentina temperatura apei din piscine la un nivel constant indiferent de vreme, dar cu limitarile mentionate mai sus.

Pompa de caldura aer-apa piscine poate fi folosita la incalzirea apei in piscina si are urmatoarele avantaje:

-este facil de instalat

-eficienta si costurile de energie electrica inregistrate in exploatare sunt mai mici decat incalzirea directa pe curent electric;

-poate ajuta la prelungirea perioadei de utilizare a piscinei

Aceste pompe de caldura piscine trebuiesc dimensionate corect functie de volumul piscinei si p[ierderile de caldura ale apei din piscina astfel incat sa asigure incalzirea apei din piscina la o temperatura de confort..


Functie de producatori, pompa de caldura piscina poate contine mai multe componente si poate detine diverse proiprietati:

-Schimbatorul de caldura al unei pompe de caldura piscina poate fi din otel inox, din TITAN, din combinatii cu PVC pentru a rezista la apa clorata din piscina;

-Panoul de control poate fi cu reglaj electronic si/sau afisaj si reglari digitale

- poate avea functia de dezghetare automata

-termostat si senzorii de temperatura la unele pompe de caldura piscine pot fi inclusi in livrarea standard, sau se pot livra ca optiune contra-cost;


Pentru o consultanta calificata va rugam sa vizitati web www.piscinele.ro sau sa ne contactati telefonic.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine