Plase piscine

Plase piscine preturi. Plase piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Plase piscine. Puteti comanda orice produs din Plase piscine si on-line

Reziduurile si murdaria din apa de piscine pot cauza neplaceri, disconfort sau chiar boli (boli ale pielii; eruptii cutanate, iritatii; uscarea pielii, etc). Pentru a evita astfel de situatii este necesara curatarea piscinelor. Acest lucru se poate realiza in mod mecanic sau manual.

Plasele de piscine sunt folosite pentru curatarea manuala a piscinelor. Acestea au rolul de a elimina murdaria din bazine.

Se afişează 1 - 2 din cele 2 produse conform filtrării

Plase piscine

.

Ordonează după:

Acestea poarta si denumirea de mincioc si pot fi de doua feluri: plase de curatare a suprafetei apei si plase de curatare a fundului de piscine.

 

Avantajele plaselor de curatare a suprafetei apei:

 

*Acestea au dimensiuni mari astfel incat sa poata aduna cat mai multe resturi plutitoare.

*Se pot atasa manere telescopice. In felul acesta se pot aduna si impuritatile la care accesul se face mai greu, de exemplu cele din mijlocul piscinei.

*Au foarte patratoase pentru a fi mai usor de utilizat.

*Se pot folosi ori de cate ori este necesar, avand un numar infinit de utilizari.

*Sunt fabricate din materiale rezistente la actiunea apei, la clor si la lumina solara. Cu toate acestea, se recomanda depozitarea departe de apa si de soare. In felul acesta li se poate prelungi durata de viata.

*Se pot utiliza pentru indepartarea elementelor de dimensiuni mari de la suprafata apei: frunze, ramuri de copaci, jucarii ale copiilor, insecte si alte reziduuri pe care din diferite motive nu au fost eliminate de alte modalitati de curatare si de intretinere a piscinelor.

*Preturi scazute.

*Utilizarea plaselor de curatare a suprafetei apei nu necesita un interval de timp foarte mare.

*Au avantajul de a nu ocupa mult spatiu, ceea ce nu implica o problema de depozitare.

 

Avantajele plaselor de curatare a adancimii apei din piscine:

 

*Aceste plase se folosesc strict pentru eliminarea reziduurilor si murdariilor de pe fundul piscinei. Au o forma special conceputa pentru a curata in adancime.

*Se pot atasa manere telescopice pentru a evita stropitul cu apa, disconfortul cauzat de positii incomode de curatare. In plus, folosirea de manere telescopice permite accesul la impuritati in locurile mai greu de patruns (mijlocul pisinei, colturile, adancime mare etc). Manerele telescopice se instaleaza cu usurinta.

*Au dimensiuni mai mari decat cele de suprafata.

*Materialele din care sunt fabricate sunt rezistente la contactul cu apa si la lumina solara.

*Se pot folosi de mai multe ori.

*Se pot utiliza atat pentru indepartarea impuritatilor de dimensiuni mari, cat si pentru indepartarea celor de dimensiuni mici. Jucariile copiilor, obiecte vestimantare, ramuri, insecte si alte obiecte poluante pentru piscine gasite pe fundul piscinelor se pot indeparta cu usurinta.

*Rapiditate in folosire.

*Preturi scazute.

*Nu ridica probleme de depozitare datorita dimensiunilor restranse si a posibilitatii de a se impacheta.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine