Piscine supraterane rotunde

Piscine supraterane rotunde preturi. Piscine supraterane rotunde - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Piscine supraterane rotunde. Puteti comanda orice produs din Piscine supraterane rotunde si on-line

Tipologiile de piscine supraterane rotunde sunt variate si depind in principal de urmatorii factori: de producatorul piscinelor, de materialele utilizate, etc.

Piscinele supraterane rotunde sunt ideale pentru toate tipurile de gradini, atat pentru cele de dimensiuni mici, cat si pentru cele de dimensiuni mari. Se pot instala in curtile inguste. Piscinele supraterane rotunde de adancime de 1,20 metri au nevoie pentru instalare de un spatiu de 4x4 metri (pentru modelele de 3,50 x 1,20 metri) sau de 5x5 metri (pentru modelele de 4,60x1,20 metri).

Piscinele cu o adancime de 1,32 au nevoie de spatiu de instalare de 5x5, 6x6 (pentru modelele de 5,50 x 1,32m) si 7x7m (pentru modelele de 6,40 x 1,32 m).

Se afişează 1 - 4 din cele 4 produse conform filtrării

Piscine supraterane rotunde

.

Ordonează după:

PISCINE SUPRATERANE ADANCIME 1.20M ROTUNDE DREAM POOL

Structura din otel, instalare rapida si in pamant, avand avantajele piscinilor de sol, dispun de forma rotunda cu un aspect placut; posibilitate de a o dezasambla, impacheta si muta in alta gradina.

 • Diametru exterior piscina supraterana: 3.5 m ~ 4.6 m
 • Volum piscina: 10102 litri ~ 17450 litri
 • Tip filtru piscina supraterana: Skimmer motorizat cu cartus
 • Tip liner pisicna supraterana: PVC 30/100 Albastru
Preţ: de la 3.631,65 lei(TVA inclus)

PISCINE SUPRATERANE ADANCIME 1.32M ROTUNDE DREAM POOL

Montare in gradina in cateva ore, economica, rapida si usor de instalat si totodata simplu de impachetat si mutat intr-o alta gradina.

 • Diametru exterior piscina supraterana: 4.6 m ~ 6.40 m
 • Volum piscina: 19444 litri ~ 37638 litri
 • Tip filtru piscina supraterana: cu nisip
 • Tip liner pisicna supraterana: PVC 40/100 Albastru
Preţ: de la 6.713,71 lei(TVA inclus)

PISCINE SUPRATERANE IMITATIE LEMN ROTUNDE DREAM POOL

Finisaj exterior ce imita lemnul, instalare rapida si economica, se poate dezambla impacheta si muta in alta gradina.

 • Diametru exterior piscina supraterana: 4.60 m ~ 5.50 m
 • Volum piscina: 19444 litri ~ 27798 litri
 • Tip filtru piscina supraterana: cu nisip
 • Tip liner pisicna supraterana: PVC 40/100 Nisip
Preţ: de la 7.690,29 lei(TVA inclus)

PISCINE SUPRATERANE IMITATIE PIATRA ROTUNDE DREAM POOL

Reprezinta un lux accesibil in gradina, montaj rapid, economic si usor de instalat. Posibilitate de dezamblare, impachetare si mutare intr-o alta gradina.

 • Diametru exterior piscina supraterana: 4.60 m ~ 5.50 m
 • Volum piscina: 19444 litri ~ 27798 litri
 • Tip filtru piscina supraterana: cu nisip
 • Tip liner pisicna supraterana: PVC 40/100 Nisip
Preţ: de la 7.690,29 lei(TVA inclus)

Acestea sunt piscine foarte sigure si foarte usor de instalat. Timpul de instalare pentru piscinele cu o adancime de 1,32 m este de 8 ore, in timp ce pentru piscinele cu o adancime de 1,20 m timpul de instalare este de numai 3 ore. De asemenea, acestea se transporta si se depoziteaza cu usurinta. In cazul piscinelor rotunde supraterane  structura lor extrem de rezistenta si de stabila le face sa nu aiba nevoie de stalpi de sustinere.

 
In dotarile acesteia sunt incluse si scara pentru piscina, liner albastru pentru piscina, skimmer. Modelele de piscine cu adancimea de 1,32 au in dotare si o folie de protectie pentru fund si mocheta de piscine. Piscinele cu adancimea de 1,32 sunt dotate cu un filtru de nisip, in timp ce piscinele cu adancimea de 1,20 m sunt dotate cu un skimmer motorizat cu cartus.

 
Finisajul acestora poate fi alb, imitatie lemn sau imitatie piatra si are rolul de a produce un efect deosebit in curte. Ele schimba intreg aspectul curtii si transforma o banala gradina intr-un spatiu de relaxare, recreere, distractie si odihna. 

 
Desi piscinele supraterane rotunde au dimensiuni mai mici, acestea sunt extrem de rezistente si de stabile, avand structura din otel. Au posibilitatea desamblarii, impachetarii, transportarii si mutarii in alta locatie in cazul in care doriti sa va schimbati domiciliul sau sa va luati piscinele la casa de vacanta pentru perioada verii.

Caracteristici:

*Economice.

*Usor de instalat.

*Timp de instalare rapid

*Se pot instala in orice zona a curtii.

*Structura rezistenta si stabila fabricata din otel.

*Piscine sigure

*Foarte moderne, elegante si rafinate.

 

Poluarea apei pentru tipurile de piscine supraterane sau a altor tipuri de piscine depinde de mai multi factori

Bazinul si "piscina" sunt adesea confundate in limbajul curent! Trebuie sa spunem ca o piscina poate foarte bine sa se rezume la un bazin; dar asta inseamna sa nu tinem seama de fenomenul de poluare. Datorita poluarii apa bazinului se tulbura in mod progresiv, si nu mai poate fi utilizata pentru destinatia pe care o are: baia, inotul. Poluarea apei din aceste tipuri de piscine supraterane reprezinta o problema care trebuie tratata cu maxima seriozitate.

Poluarea este un termen comod care, chiar si fara sa implice un caracter cu adevarat poluant, include tot ceea ce tulbura limpezimea apei; limpezime care reprezinta fara indoiala "virtutea" de baza pentru a face baie in piscina supraterana!

 Esenta "poluarii" este reprezentata prin particule solide transportate de curentii de aer; putem sa spunem ca atat o piscina supraterana cat si una subterana se "murdaresc" la fel cum se murdareste un apartament cand se depune praful! La vant puternic, particule mari cum sunt resturile de frunze sau de plante, nisip sau insecte moarte sau vii; la curenti de aer slabi sau inexistenti, particule fine cum ar fi argila sau particule microscopice de praf. Dupa cum vom sublinia in continuare(economisirea produselor) tineti coltul piscinei la adapost pentru ca depunerile din bazin sa fie reduse.

 Persoanele care utilizeaza piscinele, participa de asemenea, la aceasta degradare a limpezimii apei, acestia poluand apa in felul lor. Acestea actioneaza de obicei in trei moduri:

- Acestia iau adesea pe picioare resturi lipite pe piele: de exemplu ramurele adunate de pe peluza din apropiere, sau praful din aer si care se lipeste prin transpiratie.

- Acestia sunt uzi de transpiratie, iar transpiratia insotita de anumite secretii de mucus, se va dizolva in apa.

- Produsele de protectie solara sau pentru orice alt tip de protectie, vor lasa urme uleioase pe suprafata planului apei.

 Vom mai vorbi de aceasta: dusul sau baia de picioare sunt salvatoare. Uneori, dar destul de rar, chiar si produsele de tratament sunt nocive, trebuie sa fiti atenti la excesul de produse de sterilizare, dar pentru a ajunge la doze iritante trebuie sa utilizati cantitati foarte mari, iar producatorii mentioneaza cantitatea recomandata pe ambalajul produselor!

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine