Piscine supraterane ovale

Piscine supraterane ovale preturi. Piscine supraterane ovale - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Piscine supraterane ovale. Puteti comanda orice produs din Piscine supraterane ovale si on-line

Aceste tipuri de piscine supraterane ovale pot constitui o alternativa viabila si mai putin costisitoare fata de constructia unei piscine ingropate.

Piscinele sunt o modalitate de recreere si de distractie in propria curte. Ne dorim piscine pe care sa le folosim ani buni, nu doar un sezon. De aceea, piscinele supraterane ovale sunt solutia optima. Sunt rezistente, durabile, moderne si au un aspect deosebit, multumind si cele mai exigente priviri.

Se afişează 1 - 3 din cele 3 produse conform filtrării

Piscine supraterane ovale GRE

.

Ordonează după:

PISCINE SUPRATERANE ALBE OVALE DREAM POOL

Structura din otel cu un finisaj exterior ce ofera un aspect placut in gradina, calitate superioara, instalare facila, stalpi de sustinere pentru stabilitate si siguranta.

  • Volum piscina: 23281 litri ~ 43595 litri
  • Tip filtru piscina supraterana: cu nisip
  • Tip liner pisicna supraterana: PVC 40/100 Albastru
Preţ: de la 8.829,95 lei(TVA inclus)

PISCINE SUPRATERANE IMITATIE LEMN OVALE DREAM POOL

Structura din otel cu un finisaj exterior ce imita lemnul, calitate superioara, instalare facila, stalpi de sustinere pentru stabilitate si siguranta.

  • Volum piscina: 23281 litri ~ 43595 litri
  • Tip filtru piscina supraterana: cu nisip
  • Tip liner pisicna supraterana: PVC 40/100 Nisip
Preţ: de la 10.447,12 lei(TVA inclus)

PISCINE SUPRATERANE IMITATIE PIATRA OVALE DREAM POOL

Pentru siguranta si stabilitate stalpi de sustinere, instalare rapida si ieftina. Structura din otel cu finisaj exterior ce imita piatra.

  • Volum piscina: 23281 litri ~ 43595 litri
  • Tip filtru piscina supraterana: cu nisip
  • Tip liner pisicna supraterana: PVC 40/100 Nisip
Preţ: de la 10.447,12 lei(TVA inclus)

Piscinele supraterane ovale sunt un mare plus pentru orice curte. Elegante si rafinate, piscinele sunt atractive, usor de instalat si avantajoase la pret. Spre deosebire de piscinele in sol, acestea sunt mult mai putin costisitoare si pot fi folosite imediat. Piscinele supraterane se instaleaza in aproximativ 12 ore fara efort. Pot fi instalate in orice parte a curtii. 

 

Finisajul exterior poate fi alb, imitatie din lemn sau imitatie din piatra. Finisajul are rolul de a aduce in intreaga gradina un aer mai sofisticat, mai elegant si mai confortabil. Structura este din otel, ceea ce le face extrem de rezistente si de durabile. Forma lor ovala le face potrivite pentru orice tip de gradina, iar finisajul modern creste valoarea intregului spatiu.

 

Pentru mai multa stabilitate si siguranta, piscinele sunt dotate cu stalpi de sustinere. Numarul acestora variaza in functie de model, de la 4 si pana la 8. Sunt echipate cu filtru de nisip. Se instaleaza rapid, cu un minim de resurse si de efort. Sunt dotate cu folie de protectie fund si cu scara pentru un acces mai sigur si mai confortabil.

 

Unul dintre principalele avantaje ale achizitionarii de piscine supraterane este acela ca se pot transporta cu usurinta, ceea ce inseamna ca le puteti lua cu dumneavoastra atunci cand va schimbati domiciliul. Mai mult le puteti schimba locatia in gradina in functie de dorintele dumneavoastra.

 

CALEA DE ACCES A POLUARII APEI PENTRU ACESTE TIPURI DE PISCINE SUPRATERANE OVALE - PLANUL APEI

Fie ca isi are originea in aer sau este de provenienta umana, poluarea asa cum a fost ea descrisa urmeaza intotdeauna acelasi drum: aceasta se integreaza in bazin prin suprafata planului apei. Acest lucru este primordial.

 Poluarea este asadar intr-o prima etapa concentrata la nivelul superficial al apei, urmeaza poluarea pe care o putem califica drept grea, particulele mai mici sau mai mari inainteaza spre fundul bazinului de unde vor trebui indepartate din aceste piscine supraterane ovale.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine