Piscine supraterane

Piscine supraterane preturi. Piscine supraterane - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Piscine supraterane. Puteti comanda orice produs din Piscine supraterane si on-line

Piscinele supraterane sunt potrivite pentru orice tip de curte, indiferent de dimensiunile acesteia. Sunt mai putin costisitoare decat cele cimentate si se instaleaza mai rapid si mai usor. Sunt extrem de rezistente structura fiind din otel. Sunt estetice si imbunatatesc aspectul curtii si cresc valoarea acesteia. Variantele de piscine supraterane ovale si rotunde cu finisaj exterior din imitatie din lemn sau piatra sunt deosebit de aspectoase. Cele cu finasaj exterior alb sunt elegante si rafinate.

Pentru a fi instalate nu necesita excavatii si nici timp de asteptat dupa instalare inainte sa fie folosite. Se instaleaza intr-un timp scurt (de la 3 ore pentru pisinele supraterane rotunde cu adancime de 1,20 m si pana la 12 ore pentru piscinele supraterane ovale) la un numar de 2/3 persoane. Sunt potrivite atat pentru curtile mari, cat si pentru cele de dimensiuni mici. Pentru ca sunt usor de transportat si de instalat, aceste piscine supraterana pot fi mutate cu usurinta in orice parte a curtii. In acest fel se poate evita poluarea apei cu diversi factori existenti in curtea utilizatorilor (de exemplu: frunze, crengi, praf, nisip, par de animale etc).

 

Piscinele supraterane sunt disponibile in doua variante: ovale si rotunde. Piscinele supraterane ovale sunt fabricate din materiale de calitate, rezistente care le asigura o durabilitate lunga de timp. Au profile din otel si stalpi de sustinere pentru o mai buna stabiliatte. Au in dotare liner albastru pentru suprafata, filtre de nisip, scari pentru acces in piscine, dar si folie pentru protectie fund.

 

Aceste piscine supraterane schimba intreg aspectul curtii si pot fi folosite de catre persoanele de orice varsta. Pot fi considerate bune elemente de décor si sunt un real ajutor in economiile pe termen lung.

 

Piscinele suparterane rotunde au structura din otel si sunt dotate cu stalpi de sustinere, ceea ce le face extrem de durabile in timp si, in aceeasi masura, foarte sigure. Se instaleaza si se dezinstaleaza cu rapiditate si fara sa depinda de conditiile meteorologice precum cele care se instaleaza in pamant. La instalare este necesar numai ca solul pe care acestea urmeaza sa fie instalate sa fie nivelat.

 

Au dimensiuni optime atat pentru curtile de dimensiuni mari, cat si pentru cele de dimensiuni mici. Deoarece sunt considerate a fi elemente de lux, ele atrag toate privirile. Se pot transporta intr-o alta zona a curtii cu usurinta sau pot fi transportate catre o alta casa (de exemplu: casa de vacanta). La fel ca si in cazul piscinelor superaterane ovale, ele au in dotari filtru de nisip, liner albastru, scara pentru acces, mocheta pentru piscine, skimmer.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine