Perii aspiratoare piscine

Perii aspiratoare piscine preturi. Perii aspiratoare piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Perii aspiratoare piscine. Puteti comanda orice produs din Perii aspiratoare piscine si on-line

Aspiratorul este alcatuit din 3 parti:

- un cap de aspiratie,

- tubul flexibil, a carui lungime este egala cu distanta minima dintre punctul de aspiratie si cel mai indepartat punct al piscinei,

- manerul de ghidare, in principiu telescopic. Periile asporator sau SKIM VAC, permite o aspirare in skimmer, pe deasupra cosului de protectie.

Se afişează 1 - 4 din cele 4 produse conform filtrării

Perii aspiratoare piscine

.

Ordonează după:

CAP ASPIRATOR pentru PISCINE cu LINER

Preţ: 98,75 lei(TVA inclus)

PERIE PVC pentru CURATARE PISCINE - 50 cm

Preţ: 56,76 lei(TVA inclus)

Extragerea aerului din tubul flexibil la bransare este operatia care trebuie efectuata; aceasta se poate face prin imersarea tubului in pozitie verticala, incet, prin utilizarea refularii uneia dintre duzele de refulare in fata careia se va pune extremitatea tubului sau prin utilizarea unei piese de extragere a aerului: "vac prep", aflat pe dispozitivul de aspiratie.

A - Bransarea se face la o priza aspiratie fixata la 20 cm sub planul apei Avantaje: bransare usoara. Inchideti vanele skimmerului si dopul inferior in DULAPUL DE DISTRIBUTIE, exceptand cazul in care pompa este foarte puternica. Pierderi reduse de presiune Inconveniente: murdarire directa a cosului prefiltrului pompei. Risc de infundare a turbinei (ace de pin, par, reziduri.)

Nota: "un manson de prefiltrare" poate fi bransat la priza aspiratie. Acesta va proteja prefiltrul pompei: "canister". In plus, este mai usor de curatat decat cosul prefiltrului!


B - La bransarea skimmerului la adancime, se scoate capacul si cosul prefiltrului. Eventual se poate trece prin deschiderea frontala a skimmerului, daca tubul este foarte flexibil. Avantaje: bransare simpla si directa. Inconveniente: rezidurile ajung direct in prefiltrul pompei, in plus, pierderile de presiune sunt marite (reducerea debitului). Manipulare indelungata de obicei. Bransare: inchideti celelalte cai de aspiratie. Necesitatea de extragere a aerului vine din interiorul tubului periei aspirator. Curatati frecvent cosul prefiltrului pompei.

C - Bransati skimmerul sau skim vac la dispozitivul de aspiratie. Avantaje: este permisa protejarea prefiltrului pompei: cosul skimmerului cerne si opreste rezidurile. Inconveniente: crestere importanta a pierderii de presiune.

Nota: la o pompa foarte puternica va trebui sa fie pastrata o parte a aspiratiei anexe a dopului inferior sau a celui de al doilea skimmer pentru a evita efectul de ventuza, pe liner de exemplu.

Modul optim de a proceda este fara indoiala priza aspiratie de perete cu bransarea unui manson de filtrare, "canister" pe aceasta priza; ea este situata in centrul piscinei, pe partea cu filtrarea.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine