Panouri solare incalzire piscine

Panouri solare incalzire piscine preturi. Panouri solare incalzire piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Panouri solare incalzire piscine. Puteti comanda orice produs din Panouri solare incalzire piscine si on-line

Apa din piscine va fi incalzita prima data pana temperatura dorita de proprietari, urmand apoi a fi reincalzita doar in masura pierderilor de caldura. Incalzirea apei piscinei sau reincalzirea apei piscinei se poate realiza, in general,  cu ajutorul:

-unor panouri solare pentru piscine ;

-cu ajutorul schimbatoarelor de caldura apa/apa, apa/electrice;

Site-ul nostru www.piscinele.ro ofera consultanta in domeniile urmatoare: panouri solare piscine preturi, panouri solare pentru piscina, panouri solare pentru piscine, panouri solare pret , etc.

Reincalzirea apei din piscina

CONSIDERATII GENERALE

Este preferabil sa vorbim despre "reincalzire" si nu de "incalzire". Acest termen va fi utilizat si in cazul piscinelor si in cazul  spa-urilor, in care apa este intr-adevar incalzita la 35, 37 sau chiar 39 °C.  apa este "incalzita moderat" la 24, 25, 26 °C.

In cazul utilizarii unor panouri solare pentru piscine incalzirea apei piscinei va fi realizata (total sau macar partial) prin "puterea soarelui", deci costurile legate de exploatare vor fi minime (se vor inregistra totusi costuri legate de consumul electric realizat de pompa de piscina sau de pompe piscine, de curatarea continuua a acestor panouri piscine de praf si mizerii pentru a avea un randament maxim, etc.).

Exemplu:

Este necesara o caldura de 100 000 kcal pentru a creste temperatura a 100 m3 de apa cu 1°C! Sau chiar: 100 000 / 860 = 116 kW (deoarece 1 kW —> 860 kcal) .

In baza acestor date foarte simplificate, puteti sa realizati singuri propriul calcul privind economia care s-ar face utilizand aceste panouri solare pentru piscine considerand ca 1 KWh este aprox.0,09433 RON/KWh-(in cazul incalzirii apei piscinei cu ajutorul gazelor naturale prin intermediul unui schimbator de caldura apa/apa)  sau 0.3247 RON/KWh-(in cazul incalzirii apei piscinei cu ajutorul unui schimbator de cal;dura care utilizeaza energia electrica).

Precizam ca aeste preturi furnizate de noi nu contin TVA, sunt informative, si pot varia in timp functie de politica furnizorilor de utilitati in fiecare zona geografica, evolutia bursei, cursului de schimb, reglementarilor ANRE, etc.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine