Panouri solare HDPE OKU

Panouri solare HDPE OKU preturi. Panouri solare HDPE OKU - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Panouri solare HDPE OKU. Puteti comanda orice produs din Panouri solare HDPE OKU si on-line

Aceste panouri solare piscine sunt produse in Germania sub marca OKU.

Folosirea unor sisteme de incalzire eficiente permite mentinerea unei temperaturi optime pentru inot in piscine. Una dintre cele mai eficiente metode de incalzire consta in panouri solare. Panourile solare HDPE OKU sunt destinate pentru a creste temperatura cu 4 pana la 7 grade Celsius fata de piscinele care nu sunt incalzite.

Se afişează 1 - 3 din cele 3 produse conform filtrării

Panouri solare HDPE OKU

.

Ordonează după:

PANOURI SOLARE PISCINE - OKU 1000

  • Suprafata panou solar: 1.08 m²
  • Randament: 80 %
Preţ: 587,79 470,23 lei(TVA inclus)

PANOURI SOLARE PISCINE - OKU 1001

  • Suprafata panou solar: 1.05 m²
  • Randament: 80 %
Preţ: 587,79 470,23 lei(TVA inclus)

PANOURI SOLARE PISCINE OKU 1002

  • Suprafata panou solar: 1.12 m²
  • Randament: 80 %
Preţ: 587,79 470,23 lei(TVA inclus)

Panourile solare OKU pot fi utilizate in perioada calda a anului , in mod special vara.

Se instaleaza usor si sunt extrem de rezistente. Ele pot sustine chiar si greutatea corporala a utilizatorilor. Se poate merge pe aceste panouri, insa nu este recomandat ca utilizatorii sa faca acest lucru. Panourile solare HDPE OKU rezista la:

 

-inghet

-apa din piscine.

-chimicale

 

Numarul de panouri solare care trebuie utilizate este determinat de suprafata piscinei, dar si de temperatura zonei in care sunt instalate. Exista trei tipuri de panouri solare HDPE OKU disponibile, iar suprafata acestora difera de la un model la altul. Pentru panourile solare HDPE OKU 1000 suprafata este de 1,08 m²; pentru cele HDPE OKU 1001 suprafata este de 1,05 m², in timp ce pentru HDPE OKU este de 1,12 m².

 

Functioneaza la temperaturi cuprinse in intervalul de minus 50 de grade Celsius si plus 115 grade Celsius. Presiunea de lucru este de 1,2 bar, iar cea de testare este de 4,5 bar. Randamentul este de 80 %, iar pierderile de presiune sunt reduse. Panourile solare HDPE OKU sunt foarte eficiente si performante. Calitatea germana si-a pus amprenta si pe aceste panouri solare.

 

Modalitatea de instalare este foarte simpla; ele se pot monta atat pe lungime, cat si pe latime. Acest lucru este posibil datorita captorilor. Apa piscinelor poate traversa captorii in ambele directii. Nu este recomandabil sa se conecteze mai mult de sapte captori in serie. Piscinele incalzite cu panouri solare permit utilizarea din mai si pana la sfarsitul lui septembrie.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine