Liner armat piscine

Liner armat piscine preturi. Liner armat piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Liner armat piscine. Puteti comanda orice produs din Liner armat piscine si on-line

Produsul denumit liner piscine este in general un liner piscina armat din PVC fiind unul din cele mai utilizate finisaje folosite pentru piscine.

Aceste produse denumite linere piscine sunt impermeabile, relativ usor de instalat si pot fi intretinut facil, daca avem grija sa nu le deterioram liner piscina. Aceste linere pentru piscine sunt realizate in general din 3(trei) straturi,fiind un liner armat piscine cu plasa din fibra. Liner-ul pentru piscine cel mai des comercializat de firma noastra este un liner piscine care are o grosime totata de 1,5 mm si este tipul de liner piscine pe care noi il recomandam pentru ca are o grosime mai mare si este mai durabil. 

Acest liner piscine de 1,5 mm se vinde la sul, iar costul liner pentru piscia este furnizat pe metrul patrat de liner piscine.

  LINER PISCINE cu grosimea 1,5MM

  Liner-ul armat piscine pentru alte piscine decat cele prefabricate are in general o grosime standard de 1,5mm.
Este un liner piscine care asigura o hidroizolatie perfecta (daca este corect montat si nu este deteriorat) si constituie de asemenea un finisaj estetic al bazinului p[iscinei.

Se afişează 1 - 3 din cele 3 produse conform filtrării

Liner armat piscine

.

Ordonează după:

METAL SHEET PENTRU PISCINE

Preţ: 254,98 lei(TVA inclus)

LINER ARMAT ADRIATIC BLUE PENTRU PISCINE

Preţ: 81,88 lei(TVA inclus)

PVC LICHID PENTRU PISCINE PVC LICHID

Preţ: 199,24 lei(TVA inclus)

 

Pot fi placate cu liner piscine orice piscine avand dimensiuni variate sau forme diverse.

 Acest liner pentru piscine, pentru a fi montat pe o piscina existenta sau pentru a putea fi placat corespunzator pe peretii bazinului piscinei construite la fata locului, trebuie sa fie imbinat prin termosudura si trebuie sa fie croit functie de forma fiecarei piscine de o echipa de montaj care este dotata cu aparatura si scule special destinate liner-ului pentru piscine.

 Acest liner pentru piscine poate fi furnizat intr-o gama diversa de culori (cel mai utilizat liner piscine este liner-ul albastru deschis, dar furnizorii produc si nuante de culori de liner piscine albastru inchis,liner piscina verde,liner pentru piscine crem,liner piscina negru,liner piscina alb, piscine liner de culoarea nisipului,etc.) sau variate modele imprimate din fabrica (gen marmura de carrara,imitatii de mozaic piscine, diverse desene gen: delfini, stele, etc.).

 

 Indiferent de tipurile, modele sau culorile de liner piscine folosit trebuiesc comandate piese din abs speciale pentru liner piscine (skimmere piscine ,sifon de fund piscina,duze refulare / stuturi piscine, reflectoare piscine,etc.) deoarece aceste piese din ABS necesita flanse si garnituri special construite care vor asigura etanseitatea piscinei in zona de contact dintre piesa ABS si peretele bazinului.

In cazul acestor linere piscine, defectiunea cel mai des intalnita in bazin este prinderea proasta a unei flanse de camera ce trebuie fixata cu garnitura sa de prindere. In mod exceptional, acesta poate fi un semn de deteriorare a liner-ului, dupa 8-10 ani de existenta ceea ce se traduce prin porozitate! In final, ganditi-va la presetupa niselor proiectoarelor sau la celelalte etansari ale pieselor din ABS cu liner piscine, care pe termen lung isi pot pierde etanseitatea.

LINER PISCINE PREFABRICATE

  Liner piscine prefabricate are in general o grosime mai mica (in general de 0,6mm sau 0,8mm).

Liner piscine prefabricate este livrat odata cu furnitura piscinei si este sudat si croit de furnizor, fiind deci prefabricat pentru dimenisunile piscinei livrate.

Furnizorii de liner piscine produc si liner piscina in varianta de liner piscine antiderapant, dar deoarece acest liner piscina este mai scump este in general utilizat cel mai des la scarile piscinei.

  Liner-ul pentru piscine este in general produs din doua straturi din material pvc,intre cele doua straturi de pvc existand o plasa din poliester.

Liner piscina pentru piscine supraterane (aceste piscine supraterane sunt in fapt piscine prefavricate) reprezinta un invelis exterior care asigura protectie pentru piscinele supraterane si intarzie degradarea structurii din otel a piscinei.

Tratamentul manual al piscinelor cu subsatnte piscine, chimicale, prafuri ,etc.

Sunt produse chimice care se prezinta sub forma de particule foarte fine si care permit o actiune temporara rapida, importanta pentru tratamentele de soc. Acestea sunt puse in skimmere sau aruncate in bazin, daca prelatele permit acest lucru.

Atentie la linerele sensibile la produsele concentrate, cum este clorul !!!!!!!!.

In acelasi timp cu dozarea de substante in bazinul piscinei pentru o dizolvare mai rapida puneti in functiune sistemul de pompare-filtrare.

 Clorul ramane dezinfectatul cel mai eficace si cel mai folosit (in ciuda aparitiei de produse noi). Sensibil la aciditatea apei (vezi mai jos). Prin reactia cu materiile organice se produc cloramine cu miros puternic ce trebuie distruse cu ajutorul unui cantitati si mai mari de clor!

Membrana dintr-o pelicula PVC, la fel ca si liner-ele implica o anumita fragilitate. Trebuie totusi sa fiti foarte atenti la asamblarea piscinelor prefacbricate care au ca hidroizolatie sau finisaj linere sau membrane,  asamblare care este lunga si dificila, deoarece marginile trebuie bine hidroizolate ca de altfel toate imbinarile. 

Liner piscine poate fi deteriorat si daca in unele zone din piscina apa piscinei este foarte clorata, sau daca la suprafata apa piscinei devine sarata. Pentru a preveni distrugerea liner piscina trebuie eliminata apa din bazin care poate deterioare liner piscine si apoi se va avea in vedere reumplerea bazinului cu apa proaspata si un tratament chimic adecvat liner piscine.

Nu frecati linerul piscinei cu un produs abraziv, deoarece astfel ar deveni poros si mai vulnerabil!

Nu utilizati sisteme de tratare apei piscinei cu ionizare Cupru-Argint la piscinele placate cu liner pentru piscine, deoarece acest liner piscine s-ar putea degrada (adica s-ar putea innegri si/sau liner-ul si-ar putea pierde culorile initiale si performantele hidroizolatoare) !!!

La preturi de importator gasiti aici rezolvare la problematicile: liner, liner piscine, liner pentru piscine, liner piscine pret, piscine liner, etc.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine