Lampi de schimb halogen piscine

Lampi de schimb halogen piscine preturi. Lampi de schimb halogen piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Lampi de schimb halogen piscine. Puteti comanda orice produs din Lampi de schimb halogen piscine si on-line

Lampile de schimb cu halogen sunt corpuri de iluminat sigure, eficiente si foarte accesibile. Ele dau un aspect placut piscinei si ii cresc securitatea si siguranta. Lampile de schimb cu halogen au o lumina puternica si stralucitoare. Fiind foarte luminoase, acestea pot fi instalate in zona scarilor sau pe partile piscinelor.

Se afişează 1 - 1 din cele 1 produse conform filtrării

Lampi de schimb halogen piscine AQUALUX

.

LAMPI DE SCHIMB cu HALOGEN pentru PISCINE - PAR 56

  • Diametru: 177 mm
  • Grad de protectie: IP 68
Preţ: 150,34 lei(TVA inclus)

Modalitatea de montare este foarte simpla si rapida. Inainte de orice i inlocuirea a lampilor este necesara oprirea alimentarii cu energie electrica. Functioneaza in conditii optime la temperatura cuprinsa intre minus 20 de grade Celsius si plus 65 de grade Celsius. Sunt usor de controlat datorita telecomenzii dotate cu un comutator de la distanta. Programele de iluminat se pornesc, opresc si repornesc cu usurinta si rapiditate, la un interval de doua secunde.

 

 

Avantajele folosirii lampilor cu halogen:

 

*Protejarea mediului inconjurator: aceste lampi nu emit gaze nocive in atmosfera. Astfel, nu este necesar ca pentru a avea o lumina puternica sa se aduca daune mediului inconjurator. Este suficienta achizitionarea unor lampi cu halogen si piscinele sunt indeajuns de luminate.

*Consum redus de energie electrica: lampile cu halogen consuma 12 V, ceea ce le face utile in economiile la energie electrica.

*Preturi avantajoase: lampile cu halogen pot fi achizitionate la preturi reduse, ceea ce insemana ca sunt accesibile si pentru utilizatorii de piscine cu un buget redus.

*Siguranta in zona piscinelor: fiind foarte puternic luminate, piscinele nu mai reprezinta un pericol noaptea.

*Durata de viata lunga: aceste corpuri de iluminat pot fi folosite pentru o perioada de timp foarte lunga, ceea ce face investitia si mai reusita.

*Aspect placut al piscinelor: ele reprezinta o buna modalitate de a infrumuseta piscinele si curtea intreaga.

*Timp redus de instalare.

*Se potrivesc oricaror tipuri de piscine.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine