Incarcaturi filtrante piscine

Incarcaturi filtrante piscine preturi. Incarcaturi filtrante piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Incarcaturi filtrante piscine. Puteti comanda orice produs din Incarcaturi filtrante piscine si on-line

Recomandari privind durata zilnica de functionare a filtrarii

Cele mai utilizate incarcaturi filtrante piscine sunt reprezentate de nisip piscina sau nisip piscine.

Filtrarea elimina o parte importanta de impuritati solide. Daca in bazin raman reziduuri organice, acestea se fixeaza cu ajutorul dezinfectantilor - oxidanti si cauzeaza o risipa a produselor chimice pentru tratarea apei din piscina. Dezvoltarea agentilor "infectiosi" se bazeaza pe poluarea organica a bazinului cu impuritati solide, dar si pe produsele organice dizolvate de la persoanele care utilizeaza piscina si pe substante dizolvate in apa.

La un filtru cu nisp piscine piscine publice durata filtrarii se recomanda a fi intre 8 ore si 24 de ore in timp de la filtre cu nisip piscine private durata filtrarii poate varia intre 4 ore si 10 ore (precizam ca duratele estimate de noi pot varia functie de fiecare caz in parte, numarul de utilizatori, conditiile specifice, etc.)

Se afişează 1 - 1 din cele 1 produse conform filtrării

Incarcaturi filtrante piscine CALOR SRL

.

NISIP CUARTOS PENTRU FILTRE PISCINE 0.4-0.8 mm 50 kg

Preţ: 119,22 114,45 lei(TVA inclus)

Societatea noastra va ofera consultanta in oricare dintre domeniile urmatoare: nisip piscina, nisip piscine, incarcaturi filtrante piscine, nisip piscina pret, nisip piscine preturi.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine