Incalzitoare electrice piscine

Incalzitoare electrice piscine preturi. Incalzitoare electrice piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Incalzitoare electrice piscine. Puteti comanda orice produs din Incalzitoare electrice piscine si on-line

Aceste modele de incalzitoare electrice piscine comercializate de firma noastra au rolul de a incalzi apa din piscina la o temepratura care sa asigure confortul inotatorilor sau al utilizatorilor piscinei.

In general , un incalzitor electric piscina, se va monta pe circuitul de recirculare al apei piscinei dupa pompa piscina .

Se afişează 1 - 2 din cele 2 produse conform filtrării

Incalzitoare electrice piscine

.

Ordonează după:

INCALZITOARE ELECTRICE PENTRU PISCINE EWT 80-40

  • Putere electrica: 3 kW ~ 6 kW
Preţ: de la 2.134,29 lei(TVA inclus)

INCALZITOARE ELECTRICE PENTRU PISCINE EWT 80-41

  • Putere electrica: 9 kW ~ 18 kW
Preţ: de la 3.280,9 lei(TVA inclus)

Incalzitoarele electrice ale apei din piscina functioneaza in regim normal atunci cand apa din piscina este recirculata. In cazul in care pompa piscinei nu recircula apa, atunci termostatul incalzitorului de piscina va opri consumul de energie elcrica, deoarece va atinge temperatura maxima in scurt timp.

Site-ul www.piscinele.ro ofera solutii in oricare din problemele: incalzitoare electrice piscine, incalzitoare electrice piscina, incalzitor electric piscina pret, incalzitoare piscina preturi, etc.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine