Iluminari subacvatice piscine

Iluminari subacvatice piscine preturi. Iluminari subacvatice piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Iluminari subacvatice piscine. Puteti comanda orice produs din Iluminari subacvatice piscine si on-line

Iluminarile subacvatice schimba aspectul piscinei, dar si al intregii gradini. Mai mult, iluminarile subacvatice fac din piscine principala atractie a intregului spatiu. Sunt fabricate din ABS alb si sunt foarte usor de instalat. Modelele disponibile functioneaza la 12 V. Modelele de corpuri de iluminat subacvatice sunt echipate cu un cablu proiector de 2,1 metri.

Se afişează 1 - 7 din cele 7 produse conform filtrării

Iluminari subacvatice piscine

.

Ordonează după:

MINIPROIECTOARE LED RGB - Cilia WRX15

  • Diametru: 118 mm
  • Grad de protectie: IP 68
Preţ: 689,68 lei(TVA inclus)

PROIECTOARE LED ALB - Gaia WGM40

  • Diametru: 225 mm
  • Grad de protectie: IP 68
Preţ: 490,43 lei(TVA inclus)

LAMPI LED ALB - Eolia WEM40

  • Diametru: 175 mm
  • Grad de protectie: IP 68
Preţ: 498,1 lei(TVA inclus)

LAMPI LED RGB - Eolia WEX30

  • Diametru: 175 mm
  • Grad de protectie: IP 68
Preţ: 727,98 lei(TVA inclus)

PROIECTOARE LED RGB - Gaia WGX30

  • Diametru: 225 mm
  • Grad de protectie: IP 68
Preţ: 766,3 lei(TVA inclus)

Corpurile de iluminat subacvatice sunt accesorii de modernizat chiar si cele mai inedite piscine. Pot personaliza si transforma curtea intr-un loc unicat. Iluminarea are doua roluri de baza: siguranta si decor. In ceea ce priveste siguranta, iluminarea este necesara pentru a evita accidentele. De aceea, corpurile de iluminat se monteaza cu precadere in zona scarilor. Decorul este foarte important atunci cand vine vorba de o curte utilata cu piscine. Piscinele sunt deja un element de decor semnificativ care trebuie intretinut si imbunatatit. Folosirea unor corpuri de iluminat adecvate pot face acest lucru.

 

Indiferent de tipul piscine, iluminarea subacvatica are acelasi rol deosebit de important. Durata lor de viata este foarte lunga, ceea ce insemna ca investitia este una foarte usor de recuperat. Se monteaza cu usurinta si au un consum redus de energie. Sunt concepute dupa o tehnologie avansata.

 

Luminozitatea, aspectul, fiabilitatea si confortul in instalare si in utilizare, costurile de energie electrica sunt caracteristicile importante atunci cand vine vorba de iluminare subacvatica. Luminozitatea este una foarte puternica, ceea ce satisface cele doua cerinte de baza ale iluminarii: siguranta si decor. Aspectul piscinelor si al intregii gradini se schimba complet atunci cand sunt luminate in noapte. Fiabilitatea acestora asigura o durata de viata foarte lunga, in timp ce confortul in instalare si in utilizare duce relaxarea utilizatorilor. Aceste iluminari subacvatice au avantajul de a fi prietenoase cu mediul inconjurator.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine