Furtunuri flotante piscine

Furtunuri flotante piscine preturi. Furtunuri flotante piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Furtunuri flotante piscine. Puteti comanda orice produs din Furtunuri flotante piscine si on-line

Pentru intretinerea si curatarea eficienta a piscinelor este necesara utilizarea de echipamente si accesorii corespunzatoare. In folosirea aspiratoarelor de piscine este necesara atasarea unor furtunuri flotante adecvate. Acestea nu sunt de acelasi tip ca si cele de la aspiratoarele de camera si nici precum furtunurile de gradina. Ele sunt fabricate in asa fel incat sa reziste la substante chimice, lumina solara, dar si la contactul frecvent cu apa.

Se afişează 1 - 2 din cele 2 produse conform filtrării

Furtunuri flotante piscine

.

Ordonează după:

Sunt usoare pentru a putea pluti, ceea ce duce la o manevrare mai eficace si mai simpla. Lungimea furtunurilor se alege in functie de dimensiunile piscinei. Modelele disponibile sunt de 9 metri si de 12 metri si pot fi folosite pentru piscine de mici dimensiuni si, respectiv pentru cele de mari dimensiuni.

 

Aceste furtunuri flotante de aspirator piscine se ataseaza la gura de aspiratie. Utilizatorii trebuie sa se asigure ca nu patrunde aer.

 

Caracteristici furtunuri flotante:

 

*Furtunurile flotante sunt utilizate pentru curatarea manuala a piscinelor. Se folosesc pentru curatarea fundului piscinelor.

*Rezistente la contactul cu apa, dar si la contactul cu substantele chimice din apa (chiar si la substante chimice dure).

*Sunt flexibile pentru a usura procesele de curatenie. Flexibilitatea materialelor din care acestea sunt fabricate permite utilizatorilor sa intoarca furtunurile in functie de necesitati;

*Durabilitate mare, ceea ce le face sa fie folosite pentru o perioada lunga de timp. Mai mult, ele pot fi folosite de la un sezon la altul.

*Rezista la presiuni;

*Materialele din care sunt fabricate nu polueaza si nu contamineaza piscinele;

*Preturi avantajoase;

*Se folosesc ori de cate ori este nevoie.

 

Avertizari!:

 

*Nu utilizati furtunurile flotante de aspiratoare pentru a aspira reziduurile de dimensiuni mari pentru eliminarea carora se pot utiliza alte echipamente de intretinere piscine.

*Dupa utilizare este indicata uscarea acestora pentru a nu capata mirosuri neplacute, bacterii sau chiar alge.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine