Filtre cu nisip piscine publice

Filtre cu nisip piscine publice preturi. Filtre cu nisip piscine publice - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Filtre cu nisip piscine publice. Puteti comanda orice produs din Filtre cu nisip piscine publice si on-line

In unele cazuri, la aceste tipuri de piscine publice, se utilizeaza filtre cu nisip piscine publice .

Se afişează 1 - 1 din cele 1 produse conform filtrării

Filtre cu nisip piscine publice FIBERPOOL

.

FILTRE CU NISIP PISCINE PUBLICE - VFSCN

  • Debit filtru piscina: 17 m³/h ~ 353 m³/h
  • Diametru filtru piscina: 1050 mm ~ 3000 mm

 

Filtrarea are un rol foarte important la piscinele publice. Pentru ca prin filtrare se obtine o calitate inalta a apei si pentru ca tot prin filtrare se opresc impuritatile organice, dar si minerale, aceasta trebuie realizata in mod corespunzator.

 

Filtrele cu nisip sunt cele mai populare, mai usor de utilizat si sunt si cele mai eficiente. Sunt optime pentru piscinele din aer liber. Rolul acestora este de a curata si de a mentine calitatea apei. Ceea ce atrage in folosirea de filtre de nisip este posibilitatea acestora de a retine impuritati de pana la 30 de microni. Pentru impuritatile si mai fine se recomanda a se folosi un floculant. Impuritatile care deja au ajuns pe fundul piscinelor se pot elimina utilizand un aspirator de piscine. Inlocuirea filtrelor cu nisip se face o data la 2-6 ani. Perioada poate sa difere in functie de apa. Filtrele cu nisip capteaza cu usurinta orice fel de murdarie si de resturi.

 

Avantajele folosirii filtrelor cu nisip:

 

*Filtrele cu nisip sunt inerte din punct de vedere biologic (totusi, pentru ca aceasta caracteristica sa nu se piarda, este importanta intretinerea periodica).

*Preturi scazute.

*Se intretin usor si se curata la fel de usor. Este recomandata aceasta actiune la o perioada direct proportionala cu cea de folosire a piscinelor.

*Functioneaza la un nivel ridicat, fiind foarte eficiente.

*Sunt lavabile (se spala folosind apa din piscina si pompa de circulatie prin operatiunea numita spalare inversa / backwash / lavage, denumire pe care o regasiti pe vana cu 6 cai a filtrului).

*Au o finete de filtrare foarte ridicata.

 

LUPTA IMPOTRIVA POLUARII

Lupta se organizeaza la diferite niveluri:

•La construire, cand trebuie luate anumite precautii

•La un bazin, principalele actiuni necesare sunt descrise mai jos:

-INVELITOAREA INTINSA PE BAZIN, care "inchide" mai mult sau mai putin planul apei si creeaza un ecran.

-SISTEMUL DE FILTRARE care elimina impuritatile solide in suspensie (filtrarea apei piscinei se poate realiza printr-un filtru cu nisp pentru piscine publice).

-CURATAREA care intervine pe langa filtrare si se ocupa in primul rand de impuritatile grele care au tendinta de a se depune rapid si care pot scapa la filtrare.

-TRATAMENTUL CHIMIC care neutralizeaza poluarea prea fina sau insidioasa pentru a putea fi oprita prin filtrare sau curatare.

De subliniat in plus:

-SCHIMBAREA APEI (din bazin si din aceste filtre piscine publice) care se realizeaza la intervale regulate.

-REDUCEREA POLUARII se va realiza combinand atat aceste filtre cu nisip piscine publice, cat si prin dozarea corecta si regulata a substantelor chimice

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine