Filtre cu nisip piscine private

Filtre cu nisip piscine private preturi. Filtre cu nisip piscine private - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Filtre cu nisip piscine private. Puteti comanda orice produs din Filtre cu nisip piscine private si on-line

Filtru piscineFiltrele piscinelor cu nisip sunt foarte bune si robuste, putand fi utilizate in toate piscinele. Acesta beneficiaza de o rezistenta la uzura foarte ridicata. Schimbarea nisipului se efectuaza dupa 6-10 ani, in functie de apele cu depuneri calcaroase bogate in CaCO3 care pot cauza calcifierea sau cimentarea cristalelor cu pierderea finetii de filtrare. La sfarsitul fiecarui anontimp trebuie verificata starea nisipului din filtru. Pentru recuperarea gradului de filtrare in vederea curatarii nisipului , initial cuva filtrului este umpluta pret de 24 de ore cu apa acidificata (1 litru de acid clorhidric de concentratie 33%).

 

Dintre cele 3 tipuri de filtre piscina, filtrul cu nisp are gradul de filtrare cel mai slab, putand retine particul de minim 0.04 mm. Ca o recomandare in ceea ce priveste filtrul piscina cu nisip: trebuie efectuata o flocurare in fiecare saptamana cu intretinerea si datorita unui produs floculant sub forma de pastile si lichid. Acet lucru va ajuta sa aveti o apa in bazin mult mai limpede si mai stalucitoare.

Se afişează 1 - 5 din cele 5 produse conform filtrării

Filtre cu nisip piscine private

.

Ordonează după:

FILTRE CU NISIP POWERLINE PL TOP

  • Debit filtru piscina: 5 m³/h ~ 14 m³/h
Preţ: de la 624,39 lei(TVA inclus)

FILTRE CU NISIP PISCINE PRIVATE XEO TOP

  • Debit filtru piscina: 5 m³/h ~ 14 m³/h
  • Diametru filtru piscina: 365 mm ~ 615 mm
Preţ: de la 1.001,3 lei(TVA inclus)

FILTRE CU NISIP POWERLINE PL SIDE

  • Debit filtru piscina: 10 m³/h ~ 14 m³/h
Preţ: de la 1.475,84 lei(TVA inclus)

FILTRE CU NISIP PISCINE PRIVATE ZVV

  • Debit filtru piscina: 15 m³/h ~ 31.5 m³/h
  • Diametru filtru piscina: 640 mm ~ 900 mm
Preţ: de la 2.020,76 lei(TVA inclus)

FILTRE CU NISIP PISCINE PRIVATE JACUZZI - seria LASER - stoc epuizat

  • Debit filtru piscina: 6 m³/h ~ 15 m³/h
  • Diametru filtru piscina: 406 mm ~ 572 mm
  • Pentru piscine cu volum maxim de: 40 m³ ~ 90 m³

NATURA POLUARII

Poluarea este de natura organica sau minerala. Poluarea minerala precum: nisipul, pietrisul sau particulele argiloase, nu are consecinte, aceasta nu evolueaza, insa atrage doar o tulburare a apei. In principiu, este suficienta o actiune mecanica de filtrare (filtrare care se poate realiza cu ajutorul unui filtru cu nisip).

Pentru cei interesati in subiectele filtre piscina preturi sau filtru piscina pret site-ul nostru va incerca sa satisfaca orice nevoie solicitata de potentialii clienti.

Poluarea organica are mai multe consecinte: reziduuri si particule de origine animala sau vegetala, produse organice dizolvate, reprezinta focare de infectie si hranesc o intreaga fauna bacteriana sau vegetala (algele), care trebuie combatuta. Actiunea mecanica de filtrare (poate fi efectuata cu ajutorul acestor filtre cu nisip) trebuie completata in acest caz cu o actiune chimica prin utilizarea clorului pentru piscina, oxigenului activ, algicidului pentru piscine si a altor subsante diverse pentru piscina (detergenti).

 MENTINEREA LIMPEZIMII - FUNCTIONAREA PISCINEI-(cu ajutorul utilizarii acestor filtre cu nisip)

Functionarea generala a piscinei vizeaza mentinerea limpezimii initiale a apei din bazinul piscinei supraterane. Aceasta limpezime contribuie la confort, este sursa unei placeri rafinate si intareste senzatia de purificare care rezulta in urma inotului.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine