Filtre cu cartus piscine

Filtre cu cartus piscine preturi. Filtre cu cartus piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Filtre cu cartus piscine. Puteti comanda orice produs din Filtre cu cartus piscine si on-line

Filtre cu cartus piscineFiltrele de piscina cu cartus sunt foarte utilizate la piscinele care au “filtre monobloc” instalate pe peretele vertical al bazinului (se gasesc pe aspiratie). Acest filtru de piscina este oarecum neapreciat si subestimat pe nedrept: este ingust si costisitor, insa gradul de filtrare este ceva mai ridicat decat in cazul  filtrelor cu nisip: 0.01 - 0.02 mm.

 

Filtrele de piscina cu cartus trebuie ferite de mediile cu vegetatie deasa sau de zonele nelocuite unde se poate depune mult praf. Curatarea cartuselor poate fi o munca plictisoare daca este facuta frecvent si inlocuirea acestora este foarte costisitoare:. Un cartus la unu-doua anotimpuri. Exista si masini de spalat pentru astfel de filtre numite “boompy” (cartusele sunt rasucite pe un soclu si sunt stropite automat cu un jet puternic si foarte fin).

 

Filtre cu cartus piscineFiltre piscina cu diatomita se afla in topul gamei in ceea ce priveste gradul de filtrare, retinand impuritati cu diametrul intre 0.002 si 0.005 mm. Acest lucru este o performanta remacabila si anumite bacterii mai mari pot fi oprite de acest filtru, obitnuand-se astfel o apa de piscina clara, limpede si de buna calitate. Apa, odata trecuta prin acest filtru, nu mai necesita o floculare arificiala.
In cazul in care apa are un grad de impuritati foarte ridicat,  aceasta va colmata instantaneu filtrul cu diatomita, mai ales daca porii filtrului sunt mici.

 

Utilizarea acestui tip de filtru de piscina poate duce la economisirea produselor chimice si consumului de apa din moment ce nu trebuie sa fie spalat cu apa. Dezavantajul acestor tipuri de filtre de piscina consta in faptul ca sunt foarte costisitoare  iar utilizarea intr-un mediu mai prafuit unde exista cantitati importante de deseuri vegetale favorizeaza colmatarea foarte usoara a filtrului. Luand in considerare finetea porilor si faptul ca toata circulatia poate fi blocata, colmatarea reprezinta un disconfort foarte mare.

Se afişează 1 - 2 din cele 2 produse conform filtrării

Filtre cu cartus piscine

.

Ordonează după:

FILTRE CU CARTUS PENTRU PISCINE PRIVATE - STAR CLEAR

  • Debit filtru piscina: 6 m³/h ~ 27.2 m³/h
Preţ: de la 1.645,33 lei(TVA inclus)

FILTRE CU CARTUS - CARTUSE DE SCHIMB PENTRU PISCINE STAR CLEAR

  • Debit filtru piscina: 6 m³/h ~ 27.2 m³/h
  • Diametru filtru piscina: 178 mm ~ 230 mm
Preţ: de la 277,23 lei(TVA inclus)

NATURA POLUARII

Poluarea este de natura organica sau minerala. Poluarea minerala precum: nisipul, pietrisul sau particulele argiloase, nu are consecinte, aceasta nu evolueaza, insa atrage doar o tulburare a apei. In principiu, este suficienta o actiune mecanica de filtrare (fie filtre piscina cu cartus, fie filtre piscine cu nisip, etc).- Poluarea organica are mai multe consecinte: reziduuri si particule de origine animala sau vegetala, produse organice dizolvate, reprezinta focare de infectie si hranesc o intreaga fauna bacteriana sau vegetala (algele), care trebuie combatuta. Actiunea mecanica de filtrare trebuie completata in acest caz cu o actiune chimica prin utilizarea clorului pentru piscina, oxigenului activ, algicidului pentru piscine si a altor subsante diverse pentru piscina (detergenti).

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine