Echipamente tratare apa piscine

Echipamente tratare apa piscine preturi. Echipamente tratare apa piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Echipamente tratare apa piscine. Puteti comanda orice produs din Echipamente tratare apa piscine si on-line

Tehnica actuala a permis creeare mai multor modalitati de tratare automata a apei din piscina (apa piscine , apa piscine)  cu ajutorul unor echipamente car reduc la minim interventia manuala a omului.

Exista mai multe echipamente tratare apa piscina, din care amintim principalele:

-sterilizatoare UV ;

-sisteme electroliza cu sare ;

-sisteme de dozare automata a substantelor chimice in apa piscina;

-sisteme tratare ozon, ionizatori cupru argint, etc.

IONIZATORI CUPRU-ARGINT (nu se va folosi acest sistem la piscinele cu liner !!!)

Electrozii de cupru si argint ce se gasesc intr-unul sau 2 mansoane ale canalizarii, pusi sub tensiune, elibereaza ioni de cupru, care sunt algicizi si agenti floculanti, apoi ioni de argint oxidanti, strilizanti.Un dispozitiv controleaza emiterea de ioni. Intr-o versiune "traditionala", cele doua celule foarte performante, impreuna cu electrozii, sunt separate: cupru inainte de filtru (supradimensionat pentru floculare), argint dupa filtru.

 Intr-o versiune "integrata", electrozii sunt grupati intr-un singur manson situat intre pompa si filtru, acesta din urma fiind standard.Adaugati putin clor in cutii pentru a completa tratamentul.Astfel, putem utiliza piscinele publice datorita clorului care rezista. Acestea sunt procedee bune, ce limpezesc si in acelasi timp trateaza apa. Reglarea lor este foarte importanta, formarea de depuneri calcaroase putand impiedica difuzarea ionilor; pH-ul trebuie supravegheat.

OZONATORI

Acestia preiau aerul din mediul inconjurator, il trateaza si printr-o descarcare electrica, extragand ozonul, gaz cu proprietati oxidant-dezinfectante, recunoscut de mult timp de catre birourile de igiena.Ansamblul este reunit intr-un dispozitiv legat la sistemul de canalizare de aductie a apei, pentru injectarea ozonului; un produs persistent poate acompania procedeul. Barbotarea ozonului se realizeaza cateodata in prefiltrul unor pompe piscina. Necesitatea deozonizarii inainte de intoarcerea in bazin este imperativa!Pocedeul este foarte eficient, dar inca este destul de scump.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine