Echipamente electrice piscine

Echipamente electrice piscine preturi. Echipamente electrice piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Echipamente electrice piscine. Puteti comanda orice produs din Echipamente electrice piscine si on-line

Echipamentele electrice pentru piscine au rolul de a asigura confortul si siguranta utilizatorilor. Iluminatul subacvatic are rolul de a delimita zona piscinei pentru mai multa siguranta. Este important datorita acestei functii mai ales pentru familiile cu copii mici sau cu animale de companie. Iluminarile sunt stralucitoare si pot avea si rolul infrumusetarii piscinei si, prin urmare si a curtii.

Iluminarea scoate in valoare calitatile piscinei, infrumuseteaza si da intregului spatiu un aer rafinat si select. Se pot folosi corpuri de iluminat (precum cele cu LED-uri) colorate. Acestea au rolul de a atrage toate privirile, de a da spatiului mai multa eleganta. Nu exista dezavantaje in folosirea corpurilor de iluminat de piscine. Nici macar preturile nu reprezinta dezavantaje, deoarece sunt foarte scazute. Nici consumul nu este mare, motiv pentru care acestea pot functiona pe toata durata noptii.

 

Corpurile de iluminat transforma piscina in principalul punct de atractie al curtii. Celelalte elemente de decor nu fac altceva decat sa completeze frumusetea piscinei. Pentru cresterea valorii piscinei se pot achizitiona transformatoare. Acestea sunt rezistente si au o protectie termica inalta. Avantajul folosirii de transformatoare de piscine este acela ca pot functiona fara riscuri si fara probleme in locuri umede. Acestea pot avea puterea de alimentare de 300 V sau de 600 V. Au o durata de viata lunga care le asigura utilizatorilor posibilitatea unui numar impresionant de utilizari. De asemenea, acestea sunt izolate impotriva impactelor, chiar si impotriva impactelor electrice.

 

La acestea se adauga si umidostatele. Acestea sunt si ele echipamente electrice de piscine. Rolul lor este unul foarte important in buna functionare a piscinei. Umidostatele de piscine functioneaza prin utilizarea unui senzor cu care inregistreaza nivelul de umiditate ambianta. Acestea au rolul de a ajuta in mentinerea unui nivel de umiditate optim. Stim cu totii, ca umiditatea crescuta poate aduce pagube mari. Prin folosirea de umidostate de piscine se elimina aceasta posibilitate.

 

Toate echipamentele electrice de piscine sunt fabricate din materiale rezistente si durabile. Mai mult decat atat, aceste echipamente au dimensiuni si gabarit redus pentru a nu ocupa mult spatiu, pentru a se instala rapid si pentru a nu crea niciun disconfort in utilizare. Pe langa aceste aspecte, ele prezinta avantajul unui consum redus de energie electrica.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine