Echipamente aferente bazin piscine

Echipamente aferente bazin piscine preturi. Echipamente aferente bazin piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Echipamente aferente bazin piscine. Puteti comanda orice produs din Echipamente aferente bazin piscine si on-line

Aceste tipuri de echipamente pentru piscine sunt aferente atat pentru un bazin olimpic cat si pentru un bazin inot particular.

Indiferent ca vorbim de piscinele private sau de cele publice, ori de bazinele de inot profesionale, olimpice, aceste trebuie sa fie echipate in mod complet.

Noi va oferim consultanta in alegerea oricaror echipamente pentru : bazin olimpic, bazin inot, bazine de inot, bazine acoperite preturi sau orice alte tipuri de bazine pentru piscine.

RISCURI LEGATE DE BAZIN INOT / BAZIN OLIMPIC

Riscul de inec prin scufundare poate afecta mai ales copiii care nu stiu sa inoate: invatati-i repede sa inoate, este mult mai sigur si mult mai rapid! De asemenea, asigurati-va ca apa este in permanenta curata. Apele tulburi sunt periculoase deoarece copilul sau persoana in cauza pot disparea brusc si interventia poate fi ingreunata de tulbureala apei.

In cazul unui bazin olimpic copiii trebuie sa intre in piscina numai insotiti de un adult autorizat ca profesor de inot, sau , daca sunt mai mari si sunt obisnuiti cu inotul, insotiti de parinti sau supravegheati de personal calificat !

 

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine