Doze conexiuni piscine

Doze conexiuni piscine preturi. Doze conexiuni piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Doze conexiuni piscine. Puteti comanda orice produs din Doze conexiuni piscine si on-line

Dozele de conexiuni pentru piscine fac parte din ansamblul accesoriilor electrice ale acestora. Aceste doze se utilizeaza pentru realizarea legaturilor electrice ale proiectoarelor subacvatice. Acestea pot fi fabricate din materiale plastice de diferite structuri, ABS, poliestiren, etc. Pot avea mai multe culori: alb, gri, rosu si mai multe dimensiuni, astfel incat sa satisfaca toate dorintele si nevoile utilizatorilor. Cele mai frecvent intalnnite doze de conexiuni sunt de culoare alba. Acestea se potrivesc oricarui tip de instalatii si dau senzatia de curatenie si de igiena.

Se afişează 1 - 1 din cele 1 produse conform filtrării

Doze conexiuni piscine

.

DOZE CONEXIUNI PROIECTOR pentru PISCINE

Preţ: 90,08 lei(TVA inclus)

Caracteristici:

 

*Pot avea un numar diferit de intrari si iesiri;

*Utilizate pentru proiectoarele subacvatice;

*Preturi reduse;

*Se monteaza cu usurinta;

*Se fixeaza in plaja piscinelor.

*Sunt fabricate din materiale de calitate;

*Nu necesita niciun fel de intretinere;

*Au dimensiuni reduse;

*Greutate redusa;

*Nu se deterioreaza

Rolul acestor doze de conexiuni au rolul de a transforma puterile de 200 V in 12 V care alimenteaza proiectoarele subacvatice. In felul acesta se pot evita toate accidentele. Astfel, dozele de conexiuni pentru piscine au un rol protector in ceea ce priveste utilizatorii. Mai mult decat atat, ele contribuie la o mai buna functionalitate a altor accesorii, ca de exemplu iluminatul subacvatic. Acesta este o modalitate simpla de modernizare a piscinelor, dar si o modalitate de infrumusetare a intregului spatiu. Iluminatul subacvatic creeaza o piscina fabuloasa si creste valoarea gradinii.

 

Dozele de conexiuni sunt foarte utile pentru toate tipurile de piscine, atat pentru cele supraterane, cat si pentru cele instalate in sol.

 

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca dozele de conexiuni piscine:

 

*Rezistenta la apa;

*Etansietate;

*Rezistenta la socuri mecanice.

*Sa nu fie afectate de un nivel ridicat de umiditate.

*Sa poata conecta cabluri de orice tip pentru reflectoarele subacvatice.

*Durabilitate in timp foarte mare.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine