Dozatoare de clor

Dozatoare de clor preturi. Dozatoare de clor - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Dozatoare de clor. Puteti comanda orice produs din Dozatoare de clor si on-line

Vara este intotdeauna asociata cu sezonul de inot. Cand inotul este in propria piscina, atunci si distractia este mai mare. Investitia intr-o piscina poate fi destul de mare, motiv pentru care este necesara o buna intretinere. Alaturi de un sistem de filtrare bine pus la punct si de un sistem de incalzire, un dozator de clor are un rol foarte important.

Se afişează 1 - 1 din cele 1 produse conform filtrării

Dozatoare de clor AQUALUX

.

DOZATOARE FLOTANTE DE CLOR

Preţ: de la 25,76 lei(TVA inclus)

Dozatoarele de clor sunt esentiale pentru piscine. Utilizarea acestora elimina bacteriile, ciupercile, resturile organice introduse in apa din mediul exterior piscinelor. Folosirea unui dozator de clor este mai simpla si mai usoara pentru utilizatorii de piscine. Mai mult decat atat, folosirea unui dozator de clor asigura o distribuire adecvata astfel incat sa nu dauneze utilizatorilor sau piscinelor. De exemplu, in folosirea unei cantitati prea mici de clor exista posibilitatea sa nu fie deajuns pentru a dezinfecta apa; iar utilizarea unei cantitati prea mari de clor afecteaza inotatorii.

 

 

Avantajele folosirii dozatoarelor de clor:

 

*Dezinfectant eficace.

*Contaminatii sunt eliminati si pe masura ce apar, fiind o modalitate de purificare a apei foarte performanta.

*Functioneaza lent pentru o mai buna dezinfectare.

*Functioneaza in asa fel incat sa faca posibila evitarea excesului de clor. Acest lucru elimina aparitia iritatiilor oculare si a problemelor respiratorii.

*Nu au nevoie de instalare.

*Usurinta in utilizare.

*Nu dauneaza mediului inconjurator.

 

Cu toate acestea, dozatoarele de clor au si anumite limite sau dezavantaje. Ele sunt iritante pentru piele si pentru mucoase. Mirosul clorului poate provoca disconfort si neplaceri pentru unii utilizatori.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine