Dispozitive inot contracurent

Dispozitive inot contracurent preturi. Dispozitive inot contracurent - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Dispozitive inot contracurent. Puteti comanda orice produs din Dispozitive inot contracurent si on-line

Majoritate acestor dispozitive inot contracurent (denumite si dispozitive inot contra curent sau dispozitive inot contra-curent ) se pot monta in piscinele deja construite fara a fi nevoie de modificari esentiale din punct de vedere constructiv!

Aceste dispozitive inot contracurent sunt sisteme complete pentru piscine de inot contra-curent si va vor oferi facilitatile unui antrenament performant in piscina , punandu-va la incercare limitele fizice . Astfel indiferent de dimensiunile piscinelor, inotatorii vor avea posibilitatea de a inota impotriva unui curent mai puternic de apa cu bule (sau un curent mai putin puternic-functie de reglajul setat si functie de dispozitivul inot contra curent ales).
Astfel inotatorii vor putea practica orice stil preferat de inot, cu deplasari minime fata de locul din care incepeti sa inotati. In acest mod, chiar si piscinele de dimeniuni mici permit un efectuarea unui mai timp indelungat pana la a atinge capatul piscinei inot, fata de timpul scurt normal pentru efectuarea inot a unui bazin de la un capat la altul in cazul in care nu exista instalat nici un dispozitiv inot contra curent piscina.

Aceste dispozitive inot contra-curent piscine au fost proiectate special si construite pentru a se asigura durabilitatea si costuri minime de mentenanta. S-au folosit in constructia acestor modele de dispozitive inot contra curent piscine diverse materialele rezistente la coroziune (din otel inoxidabil si/sau din materiale plastice).

Unele dispozitive inot contra curent sunt special proiectate pentru bazine din beton care sunt placate cu liner, in timp ce alte modele de dispozitive inot contra-curent piscine pot fi amplasate la bazinele de piscine placate cu mozaic de sticla, beton vopsit, etc.

Se afişează 1 - 1 din cele 1 produse conform filtrării

Dispozitive inot contracurent

.

Dispozitiv de inot contra curent

Modul de operare pentru aceste dispozitive de into contra-curent

Un dispozitiv de inot contracurent reprezinta de fapt un sistem de sine statator,sistem care este independent de circuitul hidraulic al piscinei. Apa din piscine va fi aspirata printr-un gratar situat in partea frontala a panoului si va fi refulata prin duza din centru panoului frontal al dispozitivului de inot contracurent. Intensitatea jeturilor de apa cu bule si/sau directia jeturilor de apa pot fi reglate prin ajustarea duzei de refulare, avand astfel un control asupra "puterii" jetului "care ne vine in fata". Fluxul de bule de aer din apa piscinei este reglat folosind sistemul Venturi cu ajutorul unor supape de aer.

Aceste modele de dispozitive de inot contra curent piscine pot fi livrate in componente separate sau, pentru piscinele noi, in kit-uri complete (formate in general din :pompa pentru jet, panoul frontal din plastic ABS, nisa/nise de incastrare in beton (pentru piscinele din beton) ,  panou de comanda si control care are rolul de a efectua actionarea pneumatica, etc.)

Orice dispozitiv inot contracurent piscina va adauga o plus valoare piscinei odata montat in piscina.

Sunt disponibile mai multe versuni de dispozitive inot contracurent piscine, atat in varianta monofazata (220 V) cat si in varianta trifazata (380 V).

Pentru unele piscine care sunt placate cu liner beneficiarul va trebui sa solicite separat un kit de garnituri speciale pentru montajul in cadrul piscinelor cu liner (este un optional).

Firma CALOR va va asista in domeniile dispozitive inot contracurent preturi, dispozitive inot contra curent preturi, dispozitiv inot contra-curent pret, dispozitiv inot contracurent pret, etc. si va va oferi la preturi de import  aceste produse piscine.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine