Dezumidificatoare piscine

Dezumidificatoare piscine preturi. Dezumidificatoare piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Dezumidificatoare piscine. Puteti comanda orice produs din Dezumidificatoare piscine si on-line

La costurile minime aferente unui importator direct site-ul www.piscinele.ro ofera consultanta in alegerea unor dezumidificatoare piscina, dezumidificatoare piscine, dezumidificatoare profesionale, dezumidificatoare aer, dezumidificatoare aer , etc.


Orice piscina acoperita si in general spatiu inchis care este destinat apei trebuie sa fie dezumidificat, deoarece numai un dezumidificator piscina sau mai multe dezumidificatoare piscine pot rezolva problemele care pot fi cauzate de o umiditate excesiva in incapere.
 Umiditatea aerului reprezinta cantitatea de vapori de apa continuta in aer, raportata la cantitatea de aer.
In cazul in care umidiatea devine foarte ridicata, aerul devine irespirabil si se creeaza o senzatie de inconfort, sau pot cauza chiar probleme de respiratie, in special la persoanele sensible, dar nu numai.

O piscina ar trebui sa insemne in primul rand confort , sport  si mai apoi distracţie, buna-dispozitie, etc.  Din pacate in numeroase cazuri  controlul optim al umiditatii aerului nu este luat in considerare la constructia unei piscine acoperite. În absolut orice incapere unde avem de-a face cu o sauna sau o piscina nivelul umiditatii aerului va fi mult mai ridicat decât într-o camera obisnuita.

Datorita evaporarii apei piscinei care se realizeaza la suprafaţa piscinei si/sau a umidităţii care se datoreaza aburilor dintr-o sauna, dusuri, etc. , gradul de umiditate al aerului piscinei/saunei va fi ridicat. Cu cat creste cantitatea de vapori de apa continuta in aer va creste umiditatea catre limita de saturaţie a aerului, rezultand in consecinta atmosfera foarte greu de suportat. Unul din efectele negative numeroase cauzate de o umiditate mare este condensul care se formeaza in general pe suprafeţele mai reci (ca de exmplu suprafetele vitrate, geamuri piscinei, pardoselile, peretii exteriori etc. 

In plus bacteriile şi ciupercile vor avea un mediu optim in care se vor dezvolta si vor prospera in mod special la îmbinări, la orice rosturi, in tavanlee false ale piscinei sau in general pe orice alte tipuri de elemente ale construcţiei unde exista o circulatie redusa a aerului.

De mentionat, nu in ultimul rand, ca efectele negative ale umidităţii pe termen lung vor conduce la distrugerea şi deteriorarea elementelor de construcţie (in mod special elemntele din lemn, fier dar si restul ), existand si cazuri in care acoperisurile unor piscine acoperite au cazut.

In plus, pe langa degradările imediate sau cele  vizibile care reprezinta rezultatul unei atmosfere cu umiditate necontrolată,mai pot fi afectate si echipamente de fitness sau orice echipamentele electronice care se gasesc in piscina acoperita.

Specialistii CALOR recomanda ca pentru evitarea unor situatii ca cele de mai sus mentionate, sa se echipezxe piscina cu dezumidificatoare piscina / dezumidificatoare piscine / dezumidificator aer pentru piscine de o capacitate calculata care sa previna degradările costisitoare şi care sa asigure un mediu respirabil sanatos. 

  Mai specificam si ca , per ansamblu, costurile de încălzire energetice vor fi mult mai reduse , daca aerul este dezumidificat, deoarece aerul umed se va incalzi mai greu decat aceelasi volum de aer , insa aer uscat aerul uscat, pentru ca in plus pe langa incalzirea aerului in sine va mai trebui incalzita si cantitatea de vapori de aer aflati in atmosfera.

Pentru a sti ce dezumidificator piscina / dezumidificatoare piscina se potrivesc unei piscine, specialistii CALOR pot efectua cu ajutorul unui soft un calcul al necesarului de dezumidificare.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine