Centrale dezumidificare piscine

Centrale dezumidificare piscine preturi. Centrale dezumidificare piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Centrale dezumidificare piscine. Puteti comanda orice produs din Centrale dezumidificare piscine si on-line

Aceste tipuri de centrale dezumidificare piscine au rolul de a trata complex aerul din piscina, astfel incat pe langa dezumidiificare mai pot prelua si necesitatile de incalzire sau racire a aerului din piscina.

Umiditatea ideala la o incinta de piscina se situeaza undeva in intervalul de 60 % – 80 %.

Daca aerul din piscina are sub 60% umiditate relativa, aerul piscinei va fi prea uscat si ca urmare va favoriza evaporarea mai rapida a apei din piscina si va creea o senzatie de frig persoanelor care ies din piscina, in timp ce daca umiditatea relativa a aerului piscinei va depasi 80%, aceasta umiditate foarte mare va conduce , in timp, la formarea condensului, coroziunii, mucegaiurilor,etc., fara a mai reaminti senzatia de aer irespirabil si de efectele nedorite asupra sanatatii..

Se afişează 1 - 5 din cele 5 produse conform filtrării

Centrale dezumidificare piscine CALOREX HEAT PUMPS

.

Ordonează după:

CENTRALE DEZUMIDIFICARE PISCINE cu recuperare de caldura - HRD

Centrala dezumidificatoare cu recuperare de caldura catre apa din piscina si aerul din sala piscinei.

 • Capacitate totala dezumidificare ( 28°C - 60% RH): 63 l/h ~ 210 l/h
 • Debitul total de aer: 12000 m³/h ~ 35000 m³/h

CENTRALE DEZUMIDIFICARE PISCINE cu recuperare de caldura - DELTA

Centrale de dezumidificare cu recuperare a caldurii si sistem de ventilatie  special proiectate pentru piscinele interioare.

 • Capacitate totala dezumidificare ( 28°C - 60% RH): 9.8 l/h ~ 62.4 l/h
 • Debitul total de aer: 2500 m³/h ~ 12000 m³/h

CENTRALE DEZUMIDIFICARE PISCINE cu recuperare de caldura - VARIHEAT lll

Centrale dezumidificare piscine cu recuperarede caldura catre apa din piscina si aerul din sala piscinei sau numai cu recuperare de caldura catre aerul din sala piscinei.

 • Capacitate totala dezumidificare ( 30°C - 60% RH): 4.6 l/h ~ 10.5 l/h
 • Capacitate totala dezumidificare ( 30°C -70% RH): 5.5 l/h ~ 13.2 l/h
 • Debitul total de aer: 2000 m³/h ~ 4230 m³/h

CENTRALE DEZUMIDIFICARE PISCINE cu recuperare de caldura - VARIHEAT ll

Centrale dezumidificate piscine cu recuperare de caldura catre apa din piscina si aerul din sala piscinei. Centralele dezumidificare piscine sunt atat cu iesirea in partea sus cat si cu iesirea in partea de jos.

 • Capacitate totala dezumidificare ( 28°C - 60% RH): 3.8 l/h ~ 8.3 l/h
 • Debitul total de aer: 1800 m³/h ~ 3000 m³/h

CENTRALE DEZUMIDIFICARE PISCINE cu recuperare de caldura - VARIHEAT l

Centrale dezumidificate piscine cu recuperare de caldura catre apa din piscina si aerul din sala piscinei

 • Capacitate totala dezumidificare ( 28°C - 60% RH): 3.8 l/h ~ 26.8 l/h
 • Debitul total de aer: 1800 m³/h ~ 9000 m³/h

Cu cat apa din piscine va fi incalzita la o temperatura mai ridicata (pentru un inot placut apa nu ar trebui sa inregistreze temperaturi sub 25 de grade Celsius) , direct proportional, in incinta piscinei va creste si umiditatea.

In cazul in care piscina nu este dotata cu dezumidificator aer piscina sau centrale dezumidificare piscine, umiditatea aerului nu mai poate fi practic controlata si va patrunde peste tot in incinta inchisa a piscinei, avand in principal urmatoarele efecte negative:

-afecteaza structurile de rezistenta ale incintei piscinei (pe langa rolul distrugator al apei bine cunoscut asupra elementelor constructive din fier, lemn, etc, vaporii de apa din piscina mai pot fi incarcati cu substante de tratare a apei din piscina (de exemplu: oxigen activ, clor, bromuri, alte substante dezinfectante), care substante ataca in plus orice suprafata a incaperii piscinei inchise cu care vin in contact ;

-favorizeaza, prin creearea unei mediu optim,  proliferarea de virusi, mucegai, ciuperci, etc.
In plus, vaporii de apa sunt incarcati cu clorine sau bromine dezinfectante, dar care ataca orice suprafata cu care vin in contact, afectand structurile.

Pentru a preveni si in vederea limitarii la maximum a efectelor nedorite este necesar sa aplicam un proces de dezumidificare.

Noi va oferim consultanta in oricare din domeniile urmatoare: dezumidificare, centrale dezumidificare piscine, proces de dezumidificare, dezumidificator aer piscina pret

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine