Cazi cu hidromasaj

Cazi cu hidromasaj preturi. Cazi cu hidromasaj - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Cazi cu hidromasaj. Puteti comanda orice produs din Cazi cu hidromasaj si on-line

Aceste cazi hidromasaj comercializate de CALOR pot avea design-uri diferite si pot avea dimensiuni diverse-de la cateva persoane pana la cazi cu hidromasaj care au in continuare si minipiscine pentru mai multe persoane.

Cele mai populare cazi hidromasaj au rolul de a creea un mediu confortabil si deosebit de relaxant in care utilizatorii vor avea posibilitatea de a  se reechilibra dupa o zi streasanta de munca asiduua.

Duzele si gurile de refulare ale cazilor cu hidromsaj pot realiza (functie de tip) : hidromasajul vertical,hidromasajul orizontal, etc., fiecare functie avand rolul de a asigura o relaxare si un confort ridicat, fara a mai aminti chiar si de beneficiile medicale in tratamentul unor afectiuni diverse.

Jeturile acestor cazi hidromasaj pot actiona asupra straturilor adipoase depuse pe burta, coapse, picioare, in timp ce masajul talpilor reprezinta o sedinta de presopunctura gratuita.

Conceptul modern de wellness is gaseste aplicatii din ce in ce mai diverse si devine din ce in ce mai popular, pe masura ce preturile acestor cazi hidromasaj se reduc pe an ce trece.

Principalele beneficii pe care le poate oferi o cada hidromasaj sunt in principal urmatoarele:

- Intretinerea muschilor si relaxarea acetora (chiar daca o cada hidromasaj nu echiveleaza cu exercitiile de la sala, totusi prin punerea in miscare a muschilor sub jeturile de apa si aer se realizeaza o activitate musculara minima cu efort zero din partea utilizatorului)

- Intretinerea pielii si Relaxarea organismului uman

- Accelerarea circulatiei sangelui in organism pe perioada hidromasajului ca urmare atat a efectului apei calda cat si a jeturilor

- Reglarea activitatii caridace ;

- Intretinerea articulatiilor (se recomanda hidromasajul in tratamentul alternativ al artrozelor, anchilozelor pentru diminuarea efectelor (nu reprezinta singurul tratament, nu tarateza cauzele ,dar ajuta in vederea diminuarii efectelor si senzatiilor neplacute)

- Tratamentul alternativ al celulitei si al depunerilor de grasime (prin jeturile de apa si aer tesuturile adipoase si celulita vor fi supuse unui masaj echivalent si deci in paralel cu regimul si activitatile sportive vor putea fi diminuate sau chiar eliminate).

In concluzie prin achizitionarea unei cazi hidromasaj beneficiarul va putea sa se relaxeze si sa efectueze in paralel fara niciun efort unele exercitii care pot reduce masa adipoasa.

Va oferim consultanta si preturi minime pentru un raport calitate/pret optim in domeniile: cazi hidromasaj, cada hidromasaj, cada hidromasaj pret, cazi hidromasaj preturi .

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine