Piscine pret

Care este pretul unei piscine subterane?
Exista multe variabile diferite care afecteaza cat de mult costa constructia si intretinerea unei piscine subterane. Principala variabila a pretului piscinei este pur si simplu dimensiunea. Evident, cu cat o piscina este mai mare cu atat va costa mai mult.
Cea de-a doua mare variabila  este tipul de piscina. Materialele cu care sunt captusite piscinele sunt diferite in functie de calitatea acestora, prin urmare acestea vor avea un rol foarte important in calcularea pretului piscinei.
Un alt factor major este includerea de elemente nu foarte esentiale, cum ar fi trambuline, incalzire, sisteme de filtrare si altele care sunt de obicei adaugate piscinelor.

 

 

 

Care este pretul unei piscine subterane in aer liber?
Este greu de prezis exact cat de mult costa o piscina subterana in aer liber. Preturile piscinelor variaza foarte mult, de la 3-4 mii de euro cele mai ieftine, ajungand chiar si la 30 de mii de euro in functie de dotari.
Pretul acestor piscine este mai ridicat deoarece sunt echipate cu tot felul de instalatii care asigra un confort si o placere mai mare atunci cand utilizam piscina.
In general pretul piscinelor cel mai des achizitionate este cuprins intre 8 mii de euro si 15 mii de euro pentru o piscina de calitate buna.

 

 

 

Ce pot sa fac pentru a reduce pretul de achizitie al unei piscine subterane?
Pentru inceput, este o idee buna sa umblati dintr-un magazin in altul pentru a va pune la punct cu preturile piscinelor si pentru a identifica cele mai bune oferte.
De asemenea puteti lua in considerare sa faceti dumneavoastra o parte din munca, cum ar fi sapatul, asta in cazul in care sunteti sigur ca va veti descurca.

 

 

 

Mai puteti sa cautati pe internet diverse oferte online de preturi de piscina. Veti descoperi pe internet numeroase oferte bune pe care trebuie sa le luati in considerare.
De asemenea puteti sa luati in considerare si o piscina supraterana intrucat costurile cu acest tip sunt mult mai mici.
Indiferent de tipul de piscina pe care il alegeti, supraterana sau subterana, ambele ofera aceeasi satisfactie si acelasi confort insa la preturi diferite.


© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine