Operatii anexe efectuate in cadrul piscinelor

REGLAREA DULAPULUI; REGLAREA CEASULUI DE PROGRAMARE

In afara sezonului, prevedeti intre 2 si 4 h. In pre-sezon (mai-iunie) prevedeti intre 6h si 8h. In sezon (iulie-august), prevedeti intre 8 si 12h. (Piscine supraterane in principal).

REPUNEREA IN CIRCULATIE - CONTROL GENERAL

Verificarea circuitului hidraulic: manometrul trebuie sa-si inscrie valoarea obisnuita. Refularea duzelor, preferabil orientate in sus, trebuie sa functioneze normal. Verificati skimmerul si capacitatea acestuia de aspiratie.

SCHIMBAREA BECURILOR LA PROIECTORUL TRADITIONAL

Aceasta schimbare a becului este usor de realizat, fara a fi necesara vidanjarea. Schimbarea unui bec la proiectorul traditional se efectueaza urmarind urmatorii pasi:
- Opriti alimentarea cu energie electrica.
- Stand in pozitia culcat pe bordura sau coborand in bazin scoateti lampa proiectorului care este doar clipsata. Scoateti aplica pe bordura, in afara apei. Rezerva de cablu infasurat in nisa trebuie sa fie suficienta pentru aceasta (daca nu, reduceti nivelul apei).
- Defiletati flansa exterioara rigida care mentine becul, rotind de 3 sau 4 ori. Atentie la garnitura circulara de etanseizare care protejeaza partea din spate a becului.
- Schimbati becul.
- Fixati din nou flansa, pozitionand perfect garnitura circulara.
- Coborati aplica in nisa, reintroducand cablul in cutie. Atentie, anumite becuri sunt striate pentru a forma un usor motiv luminos orizontal sau vertical.
- Reglati aplica si apasati puternic cu palma pentru a efectua clipsarea.
- Restabiliti alimentarea cu energie electrica.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine