Metode de curatare piscine liner

Pentru curatarea unui liner de piscina nu este nevoie sa angajati un specialist. Metode de curatare piscine cu liner sunt foarte simple si sunt accesibile si omului de rand, atata timp cat exista o perie neabraziva si un spray neabraziv de curatare. Metode de curatare piscine liner sunt simple insa cer atentie si rabdare.

 

Linerul actioneaza ca o bariera intre apa si piscina, este folosit pentru protectie si pentru frumusete. Apa actioneaza ca o bariera de vid, ajutand linerul sa se fixeze pe peretii piscinei. Din acest motiv, primul pas pe care trebuie sa il cunoasteti atunci cand incercati metode de curatare piscine liner este sa nu golitit piscina de apa.

 

Piscina trebuie sa ramana plina cu apa atunci cand incercati sa folositi metode de curatare piscine cu liner. Dupa ce ati pus mana pe o perie neabraziva si un spray neabraziv de curatare, intrati in piscina si aplicati cateva pulverizari de spay de curatare pe liner, la linia apei si unde observati sa s-a strans mizeria.

 

Urmatorul pas pentru orice fel de metode de curatare piscine cu liner este folosirea unui aspirator pentru piscina. Acesta este usor de folosit, se monteaza conform instructiunilor si se monteaza sistemului piscinei de alimentare. Iarasi, foarte important este ca apa sa nu fie golita din piscina, deoarece linerul s-ar putea desface in timpul aplicarii de metode de curatare piscine cu liner.

 

Cu rabdare, folositi aspiratorul de piscina pentru a curata toate partile de pe fundul piscinei si folositi peria pentru a da la o parte mizeria formata pe peretii acoperiti cu liner. Este important ca piscina sa fie umpluta cu apa si este important ca peria folosita sa nu fie abraziva.

 

Dupa terminarea acestor metode de curatare piscine liner se da drumul la filtrele de curatare a piscinei si se verifica starea apei. Filtrele trebuie sa functioneze in continuu timp de 24 de ore pentru a da destul timp substantelor de curatat sa fie eliminate. Se curata filtrele piscinei.

 

Se recomanda la curatarea cu substante de detratrant piscina folosirea unei masti de protectie pentru protejarea cailor respiratorii ca in pozele de mai jos :

 Metode de curatare piscine liner  Metode de curatare piscine liner

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine