Aspirator de piscine

Atat piscinele supraterane cat si cele subterane trebuie sa fie pastrate curate si igienice cu ajutorul unui aspirator de piscina, care are capacitatea de a curata suprafetele mari ale piscinelor.
Acestea ar trebui sa fie acoperite cat  timp acestea nu sunt utilizate, pentru a preveni deteriorarea.
Cu ajutorul unui acoperis pentru piscine  mizeriile si frunzele nu vor mai patrunde la fel de usor in piscina si vor ramane mai curate pentru o perioada mai lunga de timp.

 

 

Cerinta urmatoare este ca piscinele sa aiba o circulatie corespunzatoare si sistem de filtrare, care sa ajuta la inlocuirea apei vechi cu apa proaspata. Pompele pentru piscine ajuta la circulatia apei.

 

 

Aspiratoarele de piscine , sunt necesare pentru a curata mizeria care intra in piscina. Acestea sunt disponibile in modele manuale si automate.
Aspiratoarele de piscine manuale sunt mult mai ieftine decat cele automate.
Aspiratorul dumneavoastra ar trebui sa fie folosit pentru a curata partea de jos si partile laterale ale piscinei.
Unele aspiratoare de piscine vor face in general o treaba excelenta in curatarea piscinelor, insa cu toate acestea multe dintre aceste dispozitive nu vor ridica praful fin sau nisipul care s-au depus pe fundul bazinului.
In ciuda acestui fapt, este intotdeauna indicat sa folositi un aspirator de piscine.

 

 

Pompa filtru de piscina ( pot exista mai multe in cazul piscinelor mai mari ) va trebui sa fie intretinuta in mod periodic.
Un aspirator de piscine este alcatuit dintr-un numar de piese care se potrivesc impreuna pentru a forma sistem pe deplin functional.
Capul de aspirare este acea parte a aspiratorului de piscina, care este similar cu aspiratorul pe care il gasim in fiecare apartament.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine