Algicid piscine

Algicid piscine preturi. Algicid piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Algicid piscine. Puteti comanda orice produs din Algicid piscine si on-line

Important :  Aceste tipuri de algicide piscine (denumite si antialge ) decimeaza microorganismele, dar nu degradeaza si materiile organice, deci trebuie ajutate cu un oxidant compatibil sau un floculant.

ROLUL UNOR ALGICIDE PISCINE (ALGICID PISCINA) IL REPREZINTA ELIMINAREA ORGANISMELOR VII

Viata este sensibila, mai ales in cazul microorganismelor. Algicidele sau produsele similare le omoara rapid paralizandu-le; oxidantii, cum ar fi clorul, ataca mai lent sau mai rapid peretii celulari sau enzimele celulelor vii, descompunand materia organica si formand aminoacizi.

Se afişează 1 - 4 din cele 4 produse conform filtrării

Algicid piscine BAYROL DEUTSCHLAND GMBH

.

Ordonează după:

ALGICID PENTRU PISCINE DESALGINE - 1 L

Combate toate tipurile de alge ce se formeaza in apa piscinei

Preţ: 41,26 lei(TVA inclus)

ALGICID PENTRU PISCINE DESALGINE - 3 L

Combate toate tipurile de alge ce se formeaza in apa piscinei

Preţ: 105,96 lei(TVA inclus)

ALGICID PENTRU PISCINE DESALGINE JET - 3 L

Combate toate tipurile de alge ce se formeaza in apa piscinei

Preţ: 187,87 lei(TVA inclus)

ALGICID PENTRU PISCINE DESALGINE - 6 L

Combate toate tipurile de alge ce se formeaza in apa piscinei

Preţ: 206,55 lei(TVA inclus)

Utilizarea unei prelate piscina este recomandata deoarece prelata permite trecerea luminii (este bine pentru ca apa se va incalzi datorita radiatiilor solare), dar diminueaza poluarea apei piscinei datorata prafului sau resturilor vegetale.

Aceste microorganisme (resturi de la vegetatie sau spori ) au tendinta de a polua bazinul pentru ca cu ajutorul luminii, se pot dezvolta alge.

Este deci necesar un tratament algicid regulat (cu antialge) : o doza puternica la fiecare 3 luni, altfel apa aflata sub cerul liber va avea o nuanta de verde si va fi tulbure! De altfel, trebuie sa se ia in calcul revarsarea bazinului in caz de ploaie, instalandu-se un dispozitiv deversor pentru piscine supraterane  sau la duzele de evacuare: practic, apa nu trebuie sa se reverse peste marginea piscinei piscine sau peste orice material izolant "liner" sau "PVC flexibil". Orice asemenea revarsare poate duce la accidente: destabilizarea bazinului pe termen lung, umflarea liner-ului etc.

Algicidele de piscine previn aparitia algelor. Ele sunt de obicei amoniuri cuaternare care ataca prin paralizare microorganismele vegetale. Actiunea acestora este de lunga durata; sunt adecvate pentru tratamentele anti-alge si pentru folosire pe timpul iernii. Dar nu oxideaza materiile organice care pot astfel ramane in bazin si trebuie eliminate prin filtrul piscinei.

 

Algicidele au rolul de a tine departe de piscine algele, bacteriile, ciupercile si mirosurile neplacute. Pentru ca algele se reproduc rapid si prin intermediul sporilor din aer, acestea se pot intinde cu usurinta in apa din piscine. Mai mult, dezinfectantii si clorul nu le pot elimina in totalitate. De aceea sunt necesare produse special concepute pentru oprirea raspandirii algelor si pentru eliminarea lor.

 

Algicidele sunt produse incompatibile cu clorul, de aceea se recomanda sa nu se foloseasca in aceeasi zi cu in care s-a folosit deja clorul. Sunt produse deosebit de performante si de eficiente. Cu toate acestea, algicidele de piscine nu realizeaza oxidarea si degradarea materiilor organice. Pentru acest lucru este nevoie sa se foloseasca un oxidant suplimentar.

 

Aceste produse sunt eficiente si functioneaza asupra tuturor tipurilor de alge. In plus, sunt foarte protective cu utilizatorii de piscine. Nu contin substante care sa atace pielea sau ochii, nu produc iritatii si nici alergii. Pentru ca nu produc nici spuma, ele sunt ideale pentru piscinele cu jocuri de apa sau chiar pentru cazile cu hidromasaj.

 

Algicidele fac parte din tratarea manuala a piscinelor, ceea ce inseamna ca se masoara si se utilizeaza manual. Se recomanda a se folosi o data pe saptamana aproximativ 30 de mililitri pentru 10 m3 .

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine