Acoperiri cazi hidromasaj

Acoperiri cazi hidromasaj preturi. Acoperiri cazi hidromasaj - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Acoperiri cazi hidromasaj. Puteti comanda orice produs din Acoperiri cazi hidromasaj si on-line

Acoperirile pentru cazile cu hidromasaj sunt special create pentru a proteja si de a impiedica patrunderea factorilor externi in cazile de hidromasaj. Mai mult, ele imbunatatesc aspectul cazilor si al intregului spatiu in care au fost amplasate. Acoperirile sunt fabricate din materiale rezistente si durabile.

Se afişează 1 - 2 din cele 2 produse conform filtrării

Acoperiri cazi hidromasaj

.

Ordonează după:

ACOPERIRI PENTRU CAZI DE HIDROMASAJ KLASIK SPA A

Acoperirile pentru cazile de hidromasaj sunt realizate cu decor din lemn si supt prevazute cu elemente de siguranta impotriva strivirii.
Acoperirile pentru cazile de hidromasaj au actionare electrica rapida si TELECOMANDA pentru deschiderea partii mobile a modulului.


ACOPERIRI PENTRU CAZI DE HIDROMASAJ DALLAS SPA

Acoperirile pentru cazile de hidromasaj sunt realizate dintr-un aliaj nobil de aluminiu de inalta calitate.
Acoperirile pentru cazile de hidromasaj sunt dotate cu o usa glisanta in peretele frontal iar intrarea se face lateral.


Modelele disponibile au caracteristici diferite. Acoperirile pentru cazi hidromasaj KLASIK SPA A sunt fabricate din aluminiu cu decor din lemn; iar materialul din care acoperisul acestora este fabricat este policarbonat celular transparent. Peretii frontali si cei laterali sunt fabricati din sticla organica. Se monteaza rapid si nu necesita o intretinere speciala. Timpul de instalare este de aproximativ 3 ore pentru un numar de trei persoane. Au in dotare telecomanda pentru a face posibila deschiderea partii mobile.

 

Acoperirile pentru cazile de hidromasaj DALLAS SPA sunt de o inalta calitate. Sunt fabricate din luminiu. Materialul acoperisului este din policarbonat celular transparent, iar peretii frontali si laterali sunt si ei fabricati din sticla organica. Peretele frontal nu se demonteaza. Au un design foarte elegant di rafinat, incat pot creste intreaga valoarea a spatiului. Completeaza cazile cu hidromasaj si fac parte din luxul spatiului de relaxare deosebit. Se instaleaza in aproximativ patru ore intr-un numar de 3 persoane. Sunt foarte rezistente si au o durata de viata foarte lunga. In dotarea lor este cuprins asi telecomanda care este folosita pentru a deschide partile mobile.

 

Materialele din care acestea sunt fabricate (policarbonatul celular transparent) au rolul de a impiedica scurgerea aburului. In plus, acestea nu sunt atacate de condens. Fiind transparente, ele nu impiedica vizionarea gradinii. Glisarea nu se face pe sine.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine