Acoperiri de piscine din policarbonat

Acoperiri de piscine din policarbonat preturi. Acoperiri de piscine din policarbonat - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Acoperiri de piscine din policarbonat. Puteti comanda orice produs din Acoperiri de piscine din policarbonat si on-line

Aceste sisteme acoperire piscine din policarbonat prezinta unle avantaje , dar si unele dezavantaje fata de sistemele clasice de acoperire cu materiale de constructii uzuale.

Astfel, sistemele de acoperire piscine din policarbonat sunt in general mult mai ieftine ca preturi fata de alte sisteme de acoperire, dar gradul de izolatie termica este in general mai redus decat , de exemplu un sistem de acoperire piscine din beton si caramizi termoizlate cu polistiren cu suprafete vitrate minime.

Orice sistem de acoperire piscine din policarbonat trebuie sa fie bine ancorat pentru a rezista la vanturi puternice, furtuni, etc.

Se afişează 1 - 4 din cele 4 produse conform filtrării

Acoperiri de piscine din policarbonat

.

Ordonează după:

ACOPERIRE DE PISCINA DIN POLICARBONAT KLASIK PRO

Un nou tip de acoperire de piscina Klasik PRO. Solutia ideala pentru cei care cer utilizarea la maxim a calitatii si a acoperirii.


ACOPERIRE DE PISCINA DIN POLICARBONAT KLASIK

Modelul de acoperire piscine este unul dintre modelel cu pretul cel mai atractiv de pe piata. Cu o forma arcuita a acoperisului este cel mai rezistent impotriva conditiilor moteorologice. Potrivit pentru zona climatica moderata si pentru zonele montane.

  • Glisare: pe sine
  • Material de acoperire pt acoperis: policarbonat celular trasparent

ACOPERIRI DE PISCINE DIN POLICARBONAT CASABLANCA

Model superior de acoperire piscine. Structurra acoperisului asigura siguranta si stabilitate. Dispune de pereti transparenti in lateral cu o inaltime ce faciliteaza plimbarea sub intregul acoperis. Acest model este o solutie ideala pentru un confort de circulatie si utilizarea spatiului interior.

  • Glisare: pe sine
  • Material de acoperire pt acoperis: policarbonat celular trasparent

ACOPERIRE DE PISCINA DIN POLICARBONAT CASABLANCA INFINITY

Acoperire de piscina de inalta calitate. Casablanca INFINITY.


Firma noastre va ofera solutii la problematicile urmatoare: sisteme acoperire piscine, sisteme acoperire piscine preturi, sisteme acoperire piscine pret, sisteme acoperire piscine policarbonat, etc.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine