Accesorii modernizare piscine

Accesorii modernizare piscine preturi. Accesorii modernizare piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Accesorii modernizare piscine. Puteti comanda orice produs din Accesorii modernizare piscine si on-line

Accesoriile pentru modernizare piscine au rolul de a infrumuseta piscinele. Acestea vin si in ajutorul utilizatorilor, usurandu-le si diminuandu-le operatiunile de intretinere. Fie ca este vorba de skimmere supraterane, fie ca este vorba de un kit de filtrare, acestea sunt deosebit de importante pentru utilizatorii de piscine. De asemenea, utilizarea acestora ajuta la economisirea unor sume de bani considerabile.

Se afişează 1 - 3 din cele 3 produse conform filtrării

Accesorii modernizare piscine BEHNCKE GmbH

.

Ordonează după:

CARTUS DE SCHIMB DIN MATERIAL TEXTIL

Preţ: 318,78 lei(TVA inclus)

SKIMMER SUPRATERAN PENTRU PISCINE

  • Debit: 12 m²/h
Preţ: 1.267,22 lei(TVA inclus)

KIT DE FILTRARE APARENT

  • Debit: 5 m²/h
  • Putere consumata: 0.14 kW
  • Tensiuni de alimentare: 220 V
Preţ: 3.350,09 lei(TVA inclus)

Skimmere supraterne piscine

 

Skimmerele supraterane de piscine au rolul de a curata suprafata apei din piscine. Acestea se ataseaza la o pompa de filtrare pentru fiecare operatiune de filtrare automata. Se aplica utlerior constructie bazinelor, datorita posibilitatii atasarii de marginea acestora. Skimmerele supraterane sunt echipate cu un sistm de prindere inovativ. Acest sistem de prindere este foarte accesibil pentru toti utilizatorii. Se pot utiliza si pentru piscinele care nu au fost construite cu un sistem de filtrare al apei.

Duzele cu care aceste skimmere supraterane pot fi dotate sunt menite sa usureze munca utilizatorilor. Ele elimina posibilitatea instalarii unor tevi de recirculare a apei acolo unde nu au fost instalate initial. Cosul skimmerelor se extrage cu usurinta. Extragerea acestuia duce la inlaturarea factorilor reziduurilor si murdariei din piscine, ca de exemplu frunze, insecte, ramuri etc.

Skimmerele supraterane ofera un ajutor suplimentar utilizatorilor impotriva impuritatilor care tind sa ajunga pe fundul piscinelor. Aceste impuritati sunt prinse de catre skimmere chiar de la suparafata apei, inainte sa ajunga la fundul piscinei.

Aceste skimmere supraterane de piscine sunt foarte eficiente si utile in orice tip e piscine. Se instaleaza cu usurinta, datorita constructiei simpliste. Instalarea se realizeaza rapid si nu este necesara interventia unei echipe specializate. Instalarea pe peretii bazinelor se realizeaza cu ajutorul unor inele gonflabile sau ale unor cadre metalice.

Nu ocupa mult spatiu, avand dimensiuni compacte. Instalarea skimmerelor de marginea bazinelor nu implica niciun risc si nu perturba siguranta utilizatorilor. Mai mult, aceste skimmere nu reprezinta niciun pericol pentru copiii mici care utilizeaza piscinele. In plus, aceste skimmere nu necesita nicio intretinere speciala. Cosul lor se detaseaza simplu si se curata cu usurinta. Skimmerele sunt fabricate din polipropilena cunoscuta pentru proprietatile sale legate de rezistenta si durabilitate.  

 

Conditii pe care trebuie sa le intruneasca skimmerele supraterane de piscine:

 

*Rezistenta la apa;

*Rezistenta la razele ultraviolete;

*Rezistenta la chimicalele din apa din piscine.

*Detasarea usoara a cosului;

*Sa nu deterioreze piscinele;

*Montare rapida;

*Permite monitorizarea cu usurinta;

*Poate retine si bucati de hartie si de ambalaje care pot ajunge in piscine.

Skimmerele supraterane piscine au un raport calitate-pret foarte bun.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine