Accesorii intretinere piscine

Accesorii intretinere piscine preturi. Accesorii intretinere piscine - Detalii tehnice, pliante si informatii. Alege un produs si vei gasi detalii complete pentru Accesorii intretinere piscine. Puteti comanda orice produs din Accesorii intretinere piscine si on-line

Pastrarea piscinei curate este cel mai important lucru. Intretinerea acesteia este din ce in ce mai simpla datorita numarului tot mai mare de accesorii de curatare de calitate. Exista mai multe instrumente din care puteti opta, inclusiv perii, plase sau roboti. Aceste accesorii au rolul de a usura munca, de a diminua intervalul de timp necesar acestui proces si de a avea performante inalte.

Mai multe instrumente specializate sunt necesare pentru a curata piscinele intr-un mod optim si comod. Plasele pentru piscine sunt folosite pentru a curata piscinele de frunze, ramuri de copaci, insecte si alte resturi. Cele doua game diferite de plasa permit curatarea atat la suprafata apei, cat si la adancime, ceea ce face mult mai usoara munca. Pot fi folosite cu simplitate alaturi de manerele telescopice are permit cu manevroare mai eficace.

 

La acestea se adauga robotii pentru curatarea piscinelor. Acestia functioneaza la o tensiune deloc periculoase, ceea ce ii face foarte siguri in utilizare. Acestia au rolul de a aspira murdaria depusa pe fundul piscinelor. La fel ca si la aspiratoarele casnice, murdaria se aduna intr-un mic saculet, care trebuie scuturat din cand in cand, in functie de utilizari. Expertii recomanda ca saculetele sa fie curatate dupa fiecare utilizare pentru a indeparta orice urme de reziduuri daunatoare sau alge si pentru a nu exista posibilitatea instalarii unor mirosuri neplacute.

 

Clorul are un rol foarte important in intretinerea piscinelor. De aceea, dozatoarele de clor pentru piscine necesita o atentie deosebita. Clorul este un agent dezinfectant foarte accesibil la pret pentru orice buget. Aceasta elimina bacteriile, ciupercile, resturile organice. Clorul nu dauneaza mediului inconjurator, in schimb, utilizat in exces poate dauna utilizatorilor prin iritatii ale pielii, eruptii cutanate, uscarea pielii, uscarea parului, caderea parului, iritatii oculare, probleme respiratorii (ca de exemplu tuse), iritatii ale mucoaselor etc.

 

 

Beneficiile utilizarii accesoriilor pentru intretinerea piscinelor:

 

 

*Eliminarea riscurilor de imbolnavire si infectare a utilizatorilor;

*Crearea unui loc mai placut pentru utilizatori si pentru mediul inconjurator;

*Eliminarea mirosurilor neplacute;

*Impiedica dezvoltarea algelor: - dezvoltarea algelor este un aspect negativ pentru orice tip de piscina, de aceea este important sa nu se ajunga la acest aspect.

*Obtinerea si mentinerea calitatii optime a apei;

*Eliminarea riscurilor defectarii instalatiei piscinelor;

*Eliminarea riscurilor aparitiei unor depozite de calcar;

*Protejeaza utilizatorii de disconfort, boli ale pielii, iritatii, arsuri pentru ochi, caderea parului, uscarea pielii etc.

© www.piscinele.ro 2018 | ANPC


Piscine preturi, Pompe piscine, Acoperiri piscine, Piscine ieftine, Piscina, Filtre piscine